עבור לתוכן

שילוב של כרטיס קול ורמקולים ב-700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

בבקשה אני מעוניין לשדרג את הסאוד שלי במחשב ואני צריך שילוב של כרטיס קול טוב ורמקולים טובים ב-700 ש"ח אני יודע שזה מעט אבל בבקשה תנסו להוציא לי איזו מערכת סאונד טובה.

ועוד שאלה: יש לי כרטיס קול ON BOARD של GIGABYTE GA-7VAX עם תמיכה בשש ערוצים. כדאי לי להישאר איתו ולשפר את הרמקולים או שאני צריך גם כרטיס קול חדש וגם רמקולים חדשים?

פורסם

הכרטיס שלך מספיק ביותר.... אני ממליץ לך על:

CREATIVE INSPIRE 5.1 ב800 ש"ח.

או LOGETICH Z-540 גם ב800 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס שלך מספיק ביותר.... אני ממליץ לך על:

CREATIVE INSPIRE 5.1 ב800 ש"ח.

או LOGETICH Z-540 גם ב800 ש"ח.

אתה בטוח? לאיזה כרטיס של CREATIVE התכונות והאיכות של כרטיס הקול ה-ON BOARD שלי? קראתי בעסקים מחשבים של מעריב לפני כמה שבועות שלקנות רמקולים תותחניים עם כרטיס קול עגלה זה כמו לקנות מכונית מירוץ ולמשוך אותה עם טרקטור...

פורסם

כרטיס הקול אמור להספיק לך וקצת מתחת לתקציב אתה יכול לקחת את ה- ATP3.

פורסם

אם אני לא טועה הלוח שלך מבוסס על NFORCE 2, ובוא הכרטיס קול מתקדם, והוא תומך ב5.1 ערוצים...

אתה לא זקוק לכרטיס קול חדש.

לדעתי לא תרגיש כמעט בהבדלים אם תיקנה כרטיס חדש, אבל אתה לא יכול לקנות גם כרטיס באיכות גבוהה ממש וגם רמקולים...

בקיצר - סמוך עלי, ולך על CREATIVE ISNPIRE 5.1 לא תתאכזב... (לי יש את ה6.1 ונשמע פצצה)

פורסם

הלוח מבוסס של ה-KT400 ולא NFORCE2 אך הוא מגיע עם כרטיס קול 6 ערוצים.

פורסם
  • מחבר

אם אני לא טועה הלוח שלך מבוסס על NFORCE 2, ובוא הכרטיס קול מתקדם, והוא תומך ב5.1 ערוצים...

אתה לא זקוק לכרטיס קול חדש.

לדעתי לא תרגיש כמעט בהבדלים אם תיקנה כרטיס חדש, אבל אתה לא יכול לקנות גם כרטיס באיכות גבוהה ממש וגם רמקולים...

בקיצר - סמוך עלי, ולך על CREATIVE ISNPIRE 5.1 לא תתאכזב... (לי יש את ה6.1 ונשמע פצצה)

קודם כל, הלוח של מבוסס על KT400 ויש בוא כרטיס קול 6 ערוצים, השאלה היא אם הוא טוב כפי שהוא נראה.

דבר שני, איך אתה יודע שה-5.1 הוא טוב אם יש לך את ה-6.1?

ודבר שלישי, אם אני אלך על רמקולים 6.1 זה יותר "יתאים" ויהיה יותר טוב לכרטיס שלי (6.1)? או שסתם הכרטיס שלי תומך ב-6.1?

עזרו לי בבקשה כי אני לא כל כך מבין בזה. :)

פורסם

ה6.1 עולה 1000 ש"ח. ושמעתי את ה5.1 וגם הם נשמעים מצויין.

שאומרים כרטיס קול 6 ערוצים מתכוונים ל 5.1 לא 6.1.

כמו שאני יודע גם הכרטיס על הKT400 לא רע בכלל. אבל תיראה, יש לך תקציב של 700 ש"ח.

אם אתה רוצה כרטיס קול שיציג ביצועים יותר טובים מהKT400 הלכו לך לפחות 500 ש"ח ו200 ש"ח לרמקולים זה לא מספיק.

קח את ה5.1 בראש שקט, אם אתה מתעקש ללכת על ה6.1 הוא יתאים יתאים לכרטיס שלך (שהוא 5.1) כי יש שם מתג מיוחד

שמדמה עבודה עם 7 ערוצים...

CREATIVE INSPIRE 5.1 או 6.1 ותיהיה שמח.

פורסם
  • מחבר

ה6.1 עולה 1000 ש"ח. ושמעתי את ה5.1 וגם הם נשמעים מצויין.

שאומרים כרטיס קול 6 ערוצים מתכוונים ל 5.1 לא 6.1.

כמו שאני יודע גם הכרטיס על הKT400 לא רע בכלל. אבל תיראה, יש לך תקציב של 700 ש"ח.

אם אתה רוצה כרטיס קול שיציג ביצועים יותר טובים מהKT400 הלכו לך לפחות 500 ש"ח ו200 ש"ח לרמקולים זה לא מספיק.

קח את ה5.1 בראש שקט, אם אתה מתעקש ללכת על ה6.1 הוא יתאים יתאים לכרטיס שלך (שהוא 5.1) כי יש שם מתג מיוחד

שמדמה עבודה עם 7 ערוצים...

CREATIVE INSPIRE 5.1 או 6.1 ותיהיה שמח.

תודה לך. אני אבדוק מחירים מחר ונראה על מה אני אלך. ;)

פורסם

לפני מה שאני מבין אז המספרים האלה 4.1 , 5.1 ... מציינים שני דברים: המספר לפני הנקודה זה התמיכה במספר הרמקולים כשאתה בסטריאו ואחרי הנקודה זה הסאב וופר, עכשיו ככל שהתמיכה גדולה יותר ככה אתה יכול להשתמש ביותר רמקולים, במקרה שלך 7 רמקולים אם מחשיבים גם את הסאב זה המון וזה לא בתקציב ככה שמהבחינה הזאת אין לך בעיה וה6.1 זה יותר ממספיק, אבל - תמיכה במספר של לפחות 6 רמקולים היום בכרטיס קול ובלוח אם זה דבר בסיסי, ולכן עולות כמה שאלות: 1) האם אתה רוצה מערכת SURROUND ?

2) מה ההעדפה שלך, שני רמקולים וסאב איכותיים יחד עם כרטיס קול איכותי או 5/4 רמקולים עם סאב איכותיים כאשר אתה משתמש בלוח האם ככרטיס הקול שלך או קונה כרטיס קול זול מאוד ? 3) אתה נהנה מאיכות הקול מלוח האם שלך או שאתה מחפש יותר ביצועים וחסר לך ?

אחרי שאתה עונה על השאלות האלה אפשר כבר לגשת לעניין. שכחתי גם לציין שקיים סיכוי טוב שהרמקולים שיש לך עכשיו לא מאפשרים לך להתרשם משיא האיכות שהלוח מספק לך ולכן אתה לא יכול להיות בטוח שהכרטיס בלוח טוב או לא, במקרה כזה הייתי בודק את מערכות הקול בחנות טוב טוב לפני הקנייה או אם יש לך בבית רמקולים של מערכת סטריאו חזקים ואיכותיים אז אתה יכול לנסות להעביר אותם אל המחשב ולפוצץ את הבית לאיזה עשר דקות כדי להתרשם מהאיכות, זה יקל מאוד.

פורסם
  • מחבר

תגידו, איך הכרטיסים החדשים של HERCULES - Fortissimo III 7.1, Digifire 7.1? מצאתי שאני יכול לשלב אותם עם INSPIRE 4.1

ובביקורת אחת ראיתי שהם מתקרבים מאוד לרמה של AUDIGY ו-AUDIGY 2.

כדאי לי? או שאני צריך להישאר עם כרטיס הקול שלי ולקנות רמקולים 5.1/6.1?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים