פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים קניתי צורב בחיבור SATA מכיוון שלא היה הבדל ממשי במחירים , זה משפר ביצועים או יותר טוב?בכל מקרה זה הפרטים שלו(על פי הקופסא):LG GH20 לא ממש מצאתי פרטים באינטרנט ממש מוזר :\בכל מקרה השאלה שלי היא מזה ה LightScribeומזה SecurDiscתטדה לעונים
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים לא ידוע לי שמיוחד בו משהו. lightscribe זו כתיבה על הדיסק על חשבון מקום הצריבה וזה עדיף על דיסקים כהים על מנת לקרוא מול האור.פונקציה טפשית לדעתי.מעבר לכך הפונקציה השניה קשורה אני חושב לטכנולוגית הצריבה.
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים צריבה נעשית רק על צד אחד של הדיסק....הצד השני [למעלה] אינו בר צריבה.הוא חלק.או עם כתוביות של יצרן הדיסקים.
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים על האריזה של הצורב שלי כתוב בפירוש, שבשביל צריבת הLABEL הופכים את הדיסק.למעשה, אם תכתוב בגוגל LIGHTSCRIBE התוצאה הראשונה היא משפט שאומר:With LightScribe; you just burn your data; flip the disc; then burn your label
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים באמת???.אני ממש שומע את זה פעם ראשונה :o אני לוקח את המשפט שלי בחזרה..כניראה שיש דיסקים יחודיים עם שטח צריבה בשני הצדדים.צד תחתון לדטה וצד עליון לתמונה או טקסט. תודה על החידוש.
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים צריבת LS נעשית על הצד שלא נצרב בדר"כ אבל אפשרי לצרוב על הצד שצורבים בו כל עוד לא נצרב עליו מידע.
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים זה גם מה שאני חשבתי...היה לי צורב ימהה F1 עם טכנולוגיה דומה שניקראה BURN TATOO.הוא צרב אומנם רק CD אבל בזמנו נחשב להכי מתקדם שיש.צרב אך ורק בחלק התחתון של הדיסק ועל חשבון מקום הצריבה בדיסק.אולי השיטות החדשות עובדות אחרת.הידע שלי מבוסס על הצורב הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.