פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים שלום לפי הרבה זמן עידכנתי את הדרבר של כרטיס המסך ומאז אני לא מקבל דירוג דירוג אני מתכוון לציון שהמערכת נותנת למחשבהוא פשוט כותב אין דרוג אם אני לוחץ עדכן דירוג אז הוא מבטל את האירו ומעביר לחבילה הבסיסית ואטז אם אני לוחץ שוב הוא מודיע שאי אפשר לעדכן כי חבילת השימוש הוחזרה לבסיסיתאשמח למצוא פתרון לבעיה הזו היא לא מפריע אבל זה מרגיז שזה לא פועל
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים ניסית להסיר ולהתקין את הדרייברים שוב? או להסיר ולהתקין את הדרייברים הישנים יותרשוב?
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים מחבר כן ניסיתי זה לא הבעיה אני מחקתי את הדריבר לגמרי החזרתי וזה נשאר ככה אז החזרתי .העדכון שעשה לי את הבעיה היה מהעדכונים האוטומטיים יש עוד רעיון אולי יש איזה פקודה שמעדכנת את הדירוג?
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים מחבר "אין אפשרות לעדכן את דירוג המערכת מכיוון שהמשתמש ביטל את ערכת המערכת"את ההודעה הזו אני מקבל בפעם השניה שלוחצים בפעם הראשונה האירו מטבטל וחוזר לבסיסי ואז זה לא חוזר לאירו בלי ריסט מוזר נכון?
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים בדקתי אצלי וכשהאירו סגור אני עדיין יכול לעשות את הבדיקה הזאת.אם יש לך ערכת קודקים לצפייה בסרטים, תעשה הסרה שלה ותנסה שוב.בוא תעשה איזה בדיקה פשוטה.תריץ msconfigתחת general תעשה selective startupותבטל load startup itemsואז תפעיל את המחשב ותנסה
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים מחבר אין לי ערכת מקודדים ולגבי מה שכתבתה אני אנסהמה שאני לא מבין זה למה לחיצה על הרענון מבטל לי את האירו ואז אומרת לי שבגלל הביטול אני לא יכול לרענן?אין איזה פקודה שיכולה לסדר את זה פשוט אני מחפש פיתרון כבר 4 חודשים ב5 פורומים שונים ואף אחד לא הצליח לעזור לי אני מיואש לגמרי מזה אני פשוט לי מפעיל את זה אבל אני כן רוצה שזה יעבוד כי זה נחמד תעשו מעמץ אני חייב להבין מה קרהעריכה:ניסיתי זה לא עובד זה עדיין לא מאפשר
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים תעשה הסרה של כל הדרייברים של תצוגה עם דרייבר קלינר ואז תתקין את הכי חדשים לכרטיס שלך.http://downloads.guru3d.com/download.php?det=745
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים מחבר אפשר קישור לדריברים הכי חדשים אתה יכול לראות איזה כרטיס זה במפרט ואם אפשר שהיו בעברית[br]פורסם בתאריך: 16.02.2008 בשעה 17:00:39טוב גם זה לא עובד אין שינוי כנראה זה לא הדריברים
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים לא אמרת כמה ביט המערכת הפעלהhttp://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-usבכל מקרה תכניס שם את הפרטים שלך וזה יגיד לך מה להוריד
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים מחבר עשיתי זה לא עזר וזה גם עשה לי בעיה של ריצוד מסך אז החזרתי לקודם וזה 32 ביט
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים מחבר לא לא חשוב הדריברים שהתקנתי גרמו לכך שכל פעם אני אפתח חלון המסך ריצד אז החזרתי לקודם אבל בוא נחזור לבעיה העיקרית אם זה לא בעית דריברים מה זה יכול להיות ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.