עבור לתוכן

שמועות מעניינות על הלוח אם העתידי ל360

Featured Replies

פורסם

טוב יש חדשות מעניינות

החשובה ביותר היא זאת-

At the heart of a Valhalla Xbox 360 is a combined 65nm CPU and 65nm GPU on a unified super chip. This also would only need one cooling system and be much quieter and hopefully more reliable than previous Xbox systems (if they include hardware JTAG testing reporting into the design).

It is really early in the design process but there are engineers at Microsoft working on it as you are reading this. Heck they are probably reading this since this is the first that you are going to hear about Opus and Valhalla.

You can probably expect a price cut for Valhalla since it is going to be a major cost reduction.

Valhalla might be the final Xbox 360 motherboard design but that all might depend of the future progress of the third generation Xbox team (the Xbox 720 or whatever they call it) and the overall market success of the Xbox 360 platform.

בקיצור כנראה בשלב מסוים ייצרו 360 אם מעבד ראשי משולב אם מעבד גרפי

שיהיה שקט יותר וזול יותר

וזה אולי יהיה המודל האחרון שלו

אבל יעשו את זה בהדרגה

קודם כל יקטינו את הרכיבים בלוח הבא ורק בלוח אחרי זה

יעשו מעבד משולב כזה

כל החדשות פה-

http://blog.seattlepi.nwsource.com/digitaljoystick/archives/132014.asp?from=blog_last3

פורסם

חבל שוויתרת על חלק יותר חשוב בכתבה:

It's well known that the next Xbox 360 motherboard is going to be Jasper and it going to have both a 65 nm CPU and a 65 nm GPU. Jasper is going to be a major advancement in reliability since it is going to run much quieter than previous Xbox 360 systems. Jasper's reliability is in part to the fact that there is no place on the motherboard that is going to be running as hot or as much power as previous Xbox 360 systems, also it might run a lot quieter since it will not need as much power. When Microsoft hired IBM and ATI to provide the original Xbox 360 CPU and GPU Microsoft put it in the contract so that the Xbox team will own the technology for the chips and can make subsequent reduced cost revisions to the chips. Jasper is very real and they are testing prototypes right now. Word from Redmond is that progress on Jasper is going well and on schedule and you can expect it fall of 2008. My birthday is in October and
פורסם
  • מחבר

זה בדור הבא של הלוח אם ל360

לא בדור הבא של הקונסולות

אבל זה רעיון מצוין כי יהיה צריך רק יחידת קירור אחת וזה גם יחסוך מקום

פורסם

מעניין,הלוואי ויהיה,והמחיר כאן יהיה נורמלי.

ואז אולי אני אקנה לי גם XBOX360 .

פורסם

ערכתי את ההודעה הקודמת =\

אבל זה רעיון מצוין כי יהיה צריך רק יחידת קירור אחת וזה גם יחסוך מקום

אכן רעיון טוב , אבל אז צריך קירור הרבה יותר מסיבי לא?

מעניין,הלוואי ויהיה,והמחיר כאן יהיה נורמלי.

ואז אולי אני אקנה לי גם XBOX360 .

כאן בחיים המחיר לא יהיה נורמאלי , בחול כן (ובעצם כבר עכשיו הוא די בסדר)

פורסם

כן אבל יש לך את הסיכון שהוא מתקלקל,וזה לא בא בחשבון .

פורסם

כן אבל יש לך את הסיכון שהוא מתקלקל,וזה לא בא בחשבון .

לפאלקון יש סיכוי הרבה יותר נמוך מאשר לזינון (הלוח הישן).

פורסם
  • מחבר

אבל הפאלקון עדיין רועש מידי וגדול פיזית מידי

וצריך לזכור שכנראה סוני מתקדמת לפיתוח דגם קטן יותר וזול יותר של הPS3

כבר היום יש רכיבי בלו רי קטנים יותר ומעבד הCELL גם כנראה יוקטן בזמן הקרוב

בדור הקודם למיקרוסופט לא הייתה אף תשובה לPSTHO או איך שכותבים את זה (הדגם המוקטן)

הפעם כנראה יהיה להם תשובה אם 360 זול יותר קטן יותר ופחות רועש

פורסם

אבל הפאלקון עדיין רועש מידי וגדול פיזית מידי

אם אני לא טועה הוא באותו הגודל של הזנון והוא אם אני לא טועה קטן מהPS3. וגם בכלליות ה360 לא ממש גדול (לפחות לדעתי).

פורסם
  • מחבר

תראה ראיתי את כל המכשירים אחד קרוב לשני בחנות

ה360 קטן משמעותית מהPS3 הנוכחי אבל גדול משמעותית מהWII

העניין זה ליצור קונסולות קטנות יותר וזה מכמה סיבות כמו

1-נוח יותר להעביר ממקום למקום

2-זול יותר להובלה ואחסון מה שמוזיל משמעותית את המחיר

3-צריכת חשמל נמוכה יותר

4-בדרך כלל פחות רעש

עכשיו מי הPS1 סוני הקטינה אחרי תקופה מסוימת את המכשיר משמעותית

וכל פעם שזה קרה המוצר קיבל תנופה חזקה

גם בנידות זה התחיל אם ההקטנה של הDS והPSP

וגם זה נתן תנופה חדשה והמכירות גדלו משמעותית

לדעתי מיקרוסופט הבינה את זה ופועלת בכיוון

אולי זה ייקח זמן אבל לערכתי חוץ מי PS3 מוקטן נראה גם 360 מוקטן בעתיד

פורסם

ה360 קטן משמעותית מהPS3 הנוכחי אבל גדול משמעותית מהWII

1-נוח יותר להעביר ממקום למקום

למה הוא צריך להיות נוח יותר להעביר ממקום למקום?

כמה פעמים כבר העברת את הWII? לדעתי עם כול האביזרים להעביר את הקונסולה זה לא נחוץ (מה כאילו לבוא לחבר על הקונסולה עצמה? זה מוריד את הרווחים לחברה) וחוץ מזה גם אם אתה כבר מעביר את כול האביזרים אז כבר לא ממש משנה לך ההבדל בגודל.

תחשוב קרירין אם אני כול פעם יביא את הקונסולה למישהו הסיכוי שהוא יקנה אחת יותר נמוך מאשר אם הוא היה משחק אצלי טיפה בה ומחליט שגם הוא רוצה, כי ככה בעצם הקונסולה אצלו רק בזמן מסויים ואחרת היא תמיד אצלו. אם אתה מתכוון בניידות עם קונסולה שאתה תוכל לקחת אותה איתך לחו"ל/בית מלון אז אני לא רואה שום סיבה למה שהחברה תייצר לך משהו בשביל זה.

גם הPS2 הדק לא כול כך קטן (שוב אני לא יכול להגיד כי אין לי אותו אבל לפי מה שאני זוכר) ואתה לא הולך לרוץ איתו לכול מקום.

פורסם

DAVID32,אני לא מסכים איתך,קרירין צודק,מה עם משלוחים מחו"ל לארץ ? כמו מ-EBAY ואמאזון ? על זה חשבת?

זה גם הוזלה בייצור,וגם הוזלה בהובלה,כמו כן זה לא רק להובלה שלך,אלא גם להם,הם הרי שולחים את זה מארץ הייצור לארצות אחרות נכון ? ;)

פורסם

הPS3 הולך אולי לקבל CELL ב45NM זה לא אומר שהוא יקטן פיזית...

פורסם

למה הוא צריך להיות נוח יותר להעביר ממקום למקום?

כמה פעמים כבר העברת את הWII? לדעתי עם כול האביזרים להעביר את הקונסולה זה לא נחוץ (מה כאילו לבוא לחבר על הקונסולה עצמה? זה מוריד את הרווחים לחברה) וחוץ מזה גם אם אתה כבר מעביר את כול האביזרים אז כבר לא ממש משנה לך ההבדל בגודל.

תחשוב קרירין אם אני כול פעם יביא את הקונסולה למישהו הסיכוי שהוא יקנה אחת יותר נמוך מאשר אם הוא היה משחק אצלי טיפה בה ומחליט שגם הוא רוצה, כי ככה בעצם הקונסולה אצלו רק בזמן מסויים ואחרת היא תמיד אצלו. אם אתה מתכוון בניידות עם קונסולה שאתה תוכל לקחת אותה איתך לחו"ל/בית מלון אז אני לא רואה שום סיבה למה שהחברה תייצר לך משהו בשביל זה.

גם הPS2 הדק לא כול כך קטן (שוב אני לא יכול להגיד כי אין לי אותו אבל לפי מה שאני זוכר) ואתה לא הולך לרוץ איתו לכול מקום.

אין לך מושג כמה פעמים גררתי את ה360 לצבא ואיזה טרחה כל החבילה שוקלת המון ותופסת תיק שלם, הייתי נותן את האשך הימני של קריקי(הוא לא צריך אותו במילא) בשביל 360 בגודל של PStwo...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים