עבור לתוכן

קניתי Seagate 250GB SATA II האם היה כדאי... ?

Featured Replies

פורסם

קניתי את הנ"ל שבכותרת מדגם:

Barracuda 7200.10 250GB

ST3250410AS

האם היה כדאי באייבורי ותמורת 290 ש"ח ? :nixweiss: בבקשה תענו לי כי יש לי שבועיים להרוס את העסקה

ולקבל הכסף בחזרה...

דבר נוסף... כאשר קניתי אותו הוא הגיע בשקית אנטיסטטית אבל מצד אחד היא היתה סגורה הרמטית ומצד שני היא היתה

פתוחה שרואים שגזרו אותה ואחכ שמו מדבקה של "יוצר בתאילנד", האם לדעתכם הוא יכול להיות דפוק ?

האם יש תוכנה לבדיקת הכונן ? בשירות שלהם הטלפוני אמרו לי שהם פותחים את כל השקיות שלהם ע"מ לשים מדבקה

לאחריות. נשמע לי כמו חירטוט כי פעם קניתי HD של WD אצלהם והדרך היחידה להוציאו מהשקית היתה לגזור אותה...

אני מרגיש די רע עכשיו עם העסקה הזו...

פורסם

אם אתה מרגיש רע אם העיסקה,ואתה יכול לבטל אז תבטל (אני בספק שתצליח לבטל בקלות באיבורי ללא סיבה מוצקה).תבדוק את הHD אם התוכנה של סייגייט.תוכל למצוא אותה באתר הבית שלהם.לדעתי המחיר בהחלט הוגן והיה כדאי (אם אין בעיות בדיסק).

פורסם

תבדוק כמה זמן הדיסק היה בשימוש בתוכנת בדיסק SMART

פורסם
  • מחבר

תבדוק כמה זמן הדיסק היה בשימוש בתוכנת בדיסק SMART

אשמח לפירוט... :smile1:

פורסם

בכל תוכנה שמראה פרמטרים של SMART אחד מהם זה כמה זמן הדיסק היה בשימוש עד כה.

פורסם

משתלם זה בטוח . למרות שאני קניתי מהם אחד של 320 gb בדיוק כמו שלך רק המפח שונה ב344 ש"ח ..

מומלץ בחום.

אבל...

אם קיבלת פתוח אז זה כבר משהו אחר כי את שלי קיבלתי סגור וחדש,אני מציע שתעשה משהו כזה.

תלך אליהם (הם נחמדים בגדול) ,תבקש להחליף אותו לאחד יותר גדול ותוסיף להם את ה54 שקל זה שווה ואתה הולך פה על משהו בטוח.

seagate 320gb sataII

:xyxthumbs: בהצלחה!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים