עבור לתוכן

לכל בעלי ה 2900PRO אנא כנסו

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

ערכתי את השאלה תוכל ליעץ לגבי קירור במידה וארצה לרכוש?

• תגובות 46
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא מצאתי קירור נורמלי לכרטיס הזה

הקירורים יקרים מאוד :S עדיף את הסטוק רק תשאיר את הFAN על מצב AUTO

בקיץ תעביר אותו ל50%

פורסם
  • מחבר

כשהמחשב במנוחה גם אז הוא רועש? פשוט בלילה שומעים המון דברים שביום לא שמים לב והמחשב שלי דלוק 24/7.

פורסם

לא רועש :) אלא אם אתה מתכנן לשים אותו מעבר ל50% (FS (FAN SPEED ששם הוא מתחיל להרעיש כמו טרקטור

במצב אוטומטי הוא על 25% במצב IDLE ומעבר ל50C הוא ב37%

לא כזה תרגיש בו

פורסם
  • מחבר

בדקת אולי במשחקים כבדים לאיזה טמפ' הכרטיס מגיע?

לפי מה שאני מבין בטמפ' גבוהות הכרטיס על תקן טרקטור...נראה לי שלשחק בלילה כבר לא בא בחשבון.

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה.

Guardian Angel קניתי עכשיו את ה 2900PRO וראיתי שיש לו על הכרטיס שתי כניסות מתח אחד 6 פין והשנייה 8 פיין ,עם הכרטיס הגיע מתאם מ 6 פין ל 8 פין אני לא נמצא עכשיו בבית אבל אני יודע שמהספק יש לי יציאת כוח ל 6 פין אבל אני לא יודע כמה צמות כאלו יש לי בספק, השאלה האם לכרטיס צריך לחבר מתח לשתי הכניסות גם ל 6 וגם ל 8 או שניתן לחבר רק את ה 8.

אודה לעזרתך.

פורסם

ה8 פינים הנוספים זה בשביל הOVERDRIVE- אובר קלוק. לא צריך אותם (אפשר לעשות OC גם בלי זה עם ריבה טיונר)

פורסם
  • מחבר

אז אפשר לחבר את ה 6 פין שיש לי מהספק ישירות לכרטיס?

תודה אחי הרגעתי אותי.

פורסם

אם יש לך ספק עם חיבור 6 פין כנראה שיש לך שניים כאלו (שני חיבורי 6 פין מהספק)

אחד מהם תחבר למתאם ל8 פין ואז לכרטיס ואחד תחבר כמו שהוא לכרטיס

מניסיון אישי - הכרטיס עושה OC יותר גבוה ככה :P

אתה יכול לשחק בלילה אם הדלת של החדר שלך סגורה - הרטיס מרעיש אבל הרעש לא באמת כמו טרקטור והוא לא עובר את הדלת של החדר

אם אתה רוצה לישון בחדר בזמן שאמא\אבא\אחות\סבא\סבתה\דוד\דודה משחקים אז קצת יהיה לך קשה להירדם

פורסם

אני כבר מצאתי פיתרון יותר גאוני. , את המרוורר שימו על 33% קבוע. תפרקו את המכסה האדום הזה של הכרטיס ותחברו שם מאוור 120/80MM שיזרקו אויר על הכרטיס. פיתרון מעולה וזול. וכמובן לא מבטל את האחריות על הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

נפלתי חזק נראה לי.

התקנתי את הכרטיס במחשב אבל שאני מדליק אותו המע' דולקת כמה שניות (אין תצוגה)ואח"כ המחשב פשוט נכבה.

יש מצב שהספק לא יכול להחזיק את המע'?

הספק נמצא בפרט שלי ונמצא אצלי שנתיים.

פורסם

אין מצב שהוא לא סוחב.

תנסה לעדכן את הביוס, זה קרה כבר לכמה אנשים עם כרטיסי DX10.

פורסם
  • מחבר

אחי,

המחשב בכלל לא עולה אין לי איך לעדכן את הביוס מלבד זאת הביוס כבר מעודכן לגירסה האחרונה.

יכול להיות שבאמת הספק ישן (שנתיים)ואין לו כוח להחזיק?

במידה ואני יחזיר את הכרטיס כבר ירד לי 20% מערכו.

פורסם

ספקים יותר חלשים משלך החזיקו את הכרטיס הזה.

קיבלת מתאם לספק כוח עם 6 פינים ביחד עם הכרטיס, נכון? תחבר אותו לכרטיס. יש לך עדיין את הכרטיס מסך הקודם?

במידה ואתה מעוניין להחזיר אותו לחנות, צור איתי קשר בהודעה פרטית, אני מוכן לקנות.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולכם הבעיה נפתרה

כנראה משהו בלוח האםאבל עכשיו זה עובד.

רציתי לשאול:

1. למה הייתי צריך להשתמש בדיירבר שהגיע עם הכרטיס עלמנת שמע' ההפעלה (ויסטה)תזהה אותו? עם הדרייבר שהורדתי מהאתר של ATI הכרטיס פשוט לא זוהה.

2. בדקתי עכשיו בקטאליסט וראיתי את הפרמטרים הבאים:

CPU 507mhz

memory 514mhz

זה לא נמוך ה cpu לא היה צריך להיות 600mhz ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים