פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים שלום!כרגע יש לי XP אבל בא לי להתחיל להשתמש באובונטו( או לפחות לנסות) אבל שמעתי שלינוקס לא טוב למשחקים.אז אני רוצה להשאיר את XP, אבל לשים גם אובונטואני רוצה שאופן העבודה יהייה כך:לאינטרנט שימוש כללי ואופיס- אשתמש בלינוקסלמשחקים- אשתמש ב-XPאפשר לעשות דבר כזה?ושלא ייקח יותר מ-40 שניות לעבור ממערכת למערכת...מפרט(אם זה חשוב:E6550@ 3.1GHZ965P-S32GB CORSAIR 667 @ 880160GB WD1600JS8800GT
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים מחבר סליחה על הבורות אבל מה זאת אומרת?ז"א להפעיל את אובונטו כמו תוכנה נפרדת?כי אם אפשר זה יהייה נהדר!אבל צריך שתהייה לזה פונקצייה לעשות משהו כמו מצב שינהנגיד אני עובד באופיס ובא לי פתאום לשחק, אז אני עושה את זה יוצא מהתוכנה מפעיל את המשחק,ושגמרתי לשחק אני חוזר לתוכנה ואותם החלונות מקודם נשארים פתוחים...חח איזה חפירה..ועוד משהו: מאיפה אני יכול להוריד LIVE CD של אובונטו שאני אבדוק בכלל אם אני אוהב את זה???ועוד אחד: יש אולי הפצת לינוקס יותר נחמדה מאובונטו?מה לגבי SUSE?
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים http://ubuntu.interhost.co.il/7.10/desktop cd.וירטואליזציה אומר להריץ מערכת הפעלה אחת מתוך השניה (מן הסתם אפשר להפסיק את זה באמצע ולהמשיך וכו').יש הרבה תוכנות, אני הייתי ממליץ לנסות את VirtualBox.
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים מחבר ומאיפה אני משיג את VIRTUALBOX?ולאובונטו לא יהיו בעיות תאימות חומרה עם מחשבי היקר?ומה לגבי SUSEטוב עפתי לישון תודה מראש לכל מי שעוזר לילה(או בוקר) טוב לכולם!!!
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים מחבר תודה רבה על העזרה!ולא, מה זה גוגל?בכ"מ תוכל להסביר לימאיפה אני מוריד הפצה מלאה של אובונטו שתוכל לעבוד עם VBOXואיזה גירסא להוריד מהאתר של VBOX?ואיך אני מתקין את הכול?ובVBOX יש אפשרות גם להפעיל OSX?
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים אתה מוריד את הגירסא האחרונה מהאתר של VBOX, ואת הגירסא האחרונה מהלינק שנתתי של ubuntu מקווה שתסתדר.
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים מחבר מה די?וד"א הורדתי את VBOX וזה קובץ .DEBאיך פותחים את זה?בבקשה תעזרו לי אני לא מבין בזה כלום...
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים דיי זה אומר שתפסיק לשאול שאלות מטומטמות ותתחיל להתשמש בגוגל כדי שתהיה קצת עצמאי.
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים מחבר הבנתי, אבל אני לא מבין מה לגגל...במקום להעיר לי, תוכלו לנסות לעזור לי?
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים הבאן שהמתמשמש האמיתי שלך קיבל, זה בגלל חוסר יכולת להפעיל שכל ? אם אתה באמת לא יודע מה להוריד מהאתר של virtualbox, אל תנסה להשתמש בזה, ואם לא הצלחת בזה, אני בספק שתוכל להשתמש בלינוקס בכלל.
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים מחבר למה???אני לא רוצה לגעת בקוד שלה או משהו כזה, רק רוצה להשתמש בה כמערכת הפעלה רגילה כי אני שונא את הממשק של XPואפשר לחשוב מה יש לדעת להוריד, פשוט הורדתי וזה קובץ DEB שאני לא מכיר!!!אז אני מבקש ממך עזרה באיך להפעיל אותו !כזה קשה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.