פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים היי,אילו זיכרונות עדיפים ל MB הנ"ל SocketAM2 - AMD 690G - ASUS M2A-VM - DVI DD2 או DUAL CHANNEL DDR2?אני מיתכון לקנות 2 גיגה ללעשות שימוש בכרטיס המסך שעל הלוח.תודה עמוס
פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים אחי נראלי עשית בלאגן בנתונים....אתה רוצה להפעיל את הכ.מסך שמגיע על הלוח ורוצה בשבילו זכרונות ומתלבט בין DDR2 לdual channel?כל הזכרונות החדשים הם dual...והלוח יקצה לפי הביוס זכרון לכרטיס מסך (עד 256 אם אנלא טועה).מה שכן משנה זה התדר,המג"הצ..מה התקציב שלך?
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים מחבר בחניות המחשבים ישנה חלוקה בין זיכרות DUAL CHANNEL לבין "רגילים" כאשר ההפרש במחירים קטן ולא משמעותי.מה שאני מבקש לדעת זה האם ללוח שאותו אני רוצה לרכוש יתאימו זיכרונות DUAL CHANNEL ונקודה נוספת האם להעדיף אותם עלפני זיכרונות "רגילים".
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים זה די מוזר כל הקטע הזה עם הזכורנות..לכל החדשים אמור להיות dc אז בטח האלה בלי הם של איזה חברה לא ידוע...לא יודע מה להגיד לך...קייצר הלוח אם שלך תומך dc ועדיף לשלם את ההפרש כדי לקבל את הזכורנות הטובים, מה שכן תשים לב לכמה מג"הצ הזכרונות,תיקח או 667 או 800 (עקרונית הלוח תומך גם 533 אבל במחירים בל היום הוא לא שווה והלוח תומך אחרי עדכון ביוס גם ב1066 אבל אלה כבר זכרונות יקרים..תחליט לבד אם אתה רוצה אותם)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.