פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים שמעתי על המקלדות של לוגיטק -logitech media keyboard -logitech media keyboard elite -logitech WAVE keyboardעל המקלדות של MICROSOFT לא כל כך שמעתי!בעיקרון יש לי תקציב לקנות של אחד מהם אבל מה הכי כדי ומה התמורה הכי טובה לכסף?
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים מחבר אתה צריך טיפול פסיכיאטרי ושליחה ללבצלה ואם לא יקבלו אותך שם כי אתה מטומתם אז לך לשלבטה!!!!!ולמה?
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים OZSHIMON קודם כל תרגע.יש לך דרישות מסוימות לגבי משחקים? כי אם עדיין לא הבנת אפשר לשחק עם כל מקלדת.
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים מחבר התקציב הוא 300.אני לא הולך למות בלי מקלדת פשוט אני שואל את אותה שאלה כבר הרבה זמן ולא עונים לי!
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים מחבר גם אני רוצה ELITE אבל הפסיקו ליצר כאלה ואי אפשר לקנות יותר!אז ניראה לי שה- WAVE הכי מתאימה .
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים אלו לא מקלדות גיימרים, אלא מקלדות מדיה וכד'.אני משתמשת בELITE ואחלה לי.מחזק.ה-ELITE אחלה מקלדת. נוחה מאוד...
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים סתם שאלה, למה בכלל צריך מקלדת מיוחדת לגיימרים? :s05:אני מבין עכבר שזה משהו אחר לגמרי, ובהחלט יש הבדל מהותי בין עכבר לגיימרים (או תכל'ס כל עכבר מקצועי) לעכבר ג'נרי רגיל, אבל מה יכול להיות מיוחד במקלדת לגיימרים? זה לא סתם בזבוז כסף?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.