פורסם 2008 ביוני 617 שנים אמרתי כבר שבבחורה קלעו מעולה. אפילו התלבושת טובה(חוץ מאולי הברט המטופש). אבל רובה פלסטיק? נו במת אני ממש לא חושב שהרובה עשוי מפלסטיק, הרובה נראה כמו שילוב בין AK47 לדראגונוב, זה prop שעשו אבל בכל מקרה כל הרובים הרוסים נראים כמו צעצוע זול...
פורסם 2008 ביוני 617 שנים תשווה לזה (כע אני יודע תנסו להוריד קצת את המבט מהחזה...) ביחוד בכוונת. עץ מתכת וזכוכית בתמונה שלך, פלסטיק זול בתמונה שלה. (כע לייזי, היא כוסית על שיכולה לקרוע אותך במכות, זה לא מצדיק את רובה הפלסטיק)
פורסם 2008 ביוני 817 שנים תראו עד כמה ההשקעה גרועה, הם אפילו לא טרחו להדביק את ה"עץ" ל"מתכת" כמו שצריך.
פורסם 2008 ביולי 217 שנים בעקבות לחץ ואלפי בקשות, EA נענו למעריצי הסדרה ושינו את העיצוב של ה- Apocalypse Tank. זה היה נראה די אבוד לאחר שהנציגים בפורום הרשמי של C&C הביעו דעה הפוכה שהם לא מבינים למה יש צורך בשינוי. אך לבסוף זה הגיע כשפרסמו את העיצוב החדש. לפחות זה נראה עכשיו כמו טנק ולא כמו צעצוע:
פורסם 2008 ביולי 217 שנים מה הם צוחקים? כשהייתי קטן יצא לי צעצוע מביצת הפתעה של קינדר שנראה יותר אמיתי מזה.אפשר להגיד שמבחינת מראה הם דפקו את הסדרה האיכותית של RA.
פורסם 2008 ביולי 217 שנים אני רק מקווה שהמשחק לא יראה כמו השרשור הזה...והטנק באמת נראה זוועה... שמישהו יסביר להם שזה לא פאוור ריינג'רס פה...
פורסם 2008 ביולי 217 שנים בעקבות לחץ ואלפי בקשות, EA נענו למעריצי הסדרה ושינו את העיצוב של ה- Apocalypse Tank. זה היה נראה די אבוד לאחר שהנציגים בפורום הרשמי של C&C הביעו דעה הפוכה שהם לא מבינים למה יש צורך בשינוי. אך לבסוף זה הגיע כשפרסמו את העיצוב החדש. לפחות זה נראה עכשיו כמו טנק ולא כמו צעצוע: מה זה השטות הגמורה הזאתי? זוועתי.. מה זה הדבר שמחובר לו מאחורה? טומס הקטר
פורסם 2008 ביולי 217 שנים בעעע..מכסחת דשא עם כוונות (טובות)פשוט דוחה.כבר עדיף שיפטרו את מחלקת הצבעים וישאירו את הטנק בשחור לבן.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביולי 217 שנים בכנות- גם אני חושב שהמשחק מצועצע מדי, אך מקווה שמשחקיות טובה תכפר על זה. לגבי ה-Apocalypse: הוא היה מעוצב גרוע לפני כן. עכשיו הוא מעוצב יותר טוב ממקודם לדעתי. כמובן שכל זה לא עוזר, מול העובדה שהמודל שלו מלפני 8 שנים, נראה יותר מציאותי: אגב, תמונה נוספת של העיצוב המחודש, כחלק מצילום מסך (נראה כאן יותר טוב): http://www.cncnz.com/gallery/albums/ra3/screen39.jpg
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.