פורסם 2003 באפריל 2122 שנים סתם שאלה... איך זה יעזור לנו אם היא תעבור ספק? סתם תשובה... לא יהיו פה כאלו שאלות
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים סתם תשובה... לא יהיו פה כאלו שאלות דווקא שאלות כאלה רק תורמות לפורוo לחבר שלי היתה בעיה כזאת ולא היינו בטוחים מה זה היה מתברר שחוסמים את זה בדי הרבה מקומות וכן, הוא בסוף עבר ספק have a nice day
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים דווקא שאלות כאלה רק תורמות לפורוo לחבר שלי היתה בעיה כזאת ולא היינו בטוחים מה זה היהמתברר שחוסמים את זה בדי הרבה מקומותוכן, הוא בסוף עבר ספקhave a nice dayאני לא נוגד את השאלות.להיפך אח שלי - הרבה פעמים מצאתי את עצמי מוצא מידע שימושי מאוד פה.שאלת - עניתי ;D
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים איך זה קשור בכלל - רמת השתתפות לא קשורה...יכול להיות.יכול להיות שכן.הדר, kazaa Participation Hack.
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים מחבר יכול להיות.יכול להיות שכן.הדר, kazaa Participation Hack.אבל איזו מהאפשרויות הקיימות לבחור?skyricketאוfreezeאוreverseאוact normal?????????
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים מחבר זה מקפיץ לי את המהירות לכמה שניות ואח"כ יש דעיכה עד שהירידה מפסיקה לגמרי
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים חבר'ה חבל על הזמן שאתם מבזבזים לה - אני לא מעלה השערה מה לא בסדר - הסברתי כי אני יודע בדיוק, לכן לא יכול להיות שרמת השתתפות תעזור (אגב היא משנה את מהירות ההורדה רק בעקיפין - מקבלים מקום יותר טוב בתור אבל לא מהירות טובה יותר) וגם לביטול השיתוף אין שום קשר.כרגע אין שום דרך טובה להתחבר לקאזה דרך huji - ממליץ לך בחום אבל לנסות את emule - יענה על כל דרישותיך אבל זמן חיבור יכול להיות ארוך במקצת (כמה דקות)...*** אגב הדר - אין צורך בhack פשוט תורידי kazaa lite (גם יותר בריא למחשב) ורמת ההשתתפות שלך תהיה קבועה על המקסימום...*** לגבי "ההקפצה" - מה שאת רואה זה את המגביל בפעולה : הורדה מתחילה במהירות גבוהה, המגביל מזהה packet של קאזה => ההורדה מוגבלת...
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים מחבר טוב, תודה על ההמלצה. הורדתי כרגע את ה-EMULE ואני מנסה להבין איך הוא פועל.... אני כולי תקווה שהוא יעבוד טוב. הדר
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים יכול להיות.יכול להיות שכן.הדר, kazaa Participation Hack.מצטער להגיד , אבל זה באמת לא קשור.הדר, אם יהיו לך בעיות עם האימיול (כי היא באמת תוכנה קצת מסובכת) אל תהססי לפנות אלינו שנעזור לך.
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים מחבר מצטער להגיד , אבל זה באמת לא קשור.הדר, אם יהיו לך בעיות עם האימיול (כי היא באמת תוכנה קצת מסובכת) אל תהססי לפנות אלינו שנעזור לך.תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.