פורסם 2003 באפריל 2122 שנים מחבר הדר - האונ' העברית - huji (סובל מאותה מחלה) - בוודאות חוסמים את קאזה - לא לחלוטין מכיוון שמדובר בפורטים שמשתמשים בהם גם לגלישה אבל יש להם תוכנת הגבלה מאוד משוכללת - היא יודעת לזהות את הpackets של קאזה ולהוריד להם קצב - מכיוון שקאזה אינו משתמש בהצפנת packets אין אפשרות לעקוף הגנה זו שינוי ports וכד' לא יעזור... - סורי לבאס - אבל הם עשו את זה בגלל שאנשים הורידו כמויות מטורפות כמו 14 ו 30 ג'יגה!!! לחודש... וזה ככה לגבי כל יתר השיתופיות?
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים כל אלה שלא משתמשות בהצפנת Packets - היחידה אגב שאני מכיר שכן מצפינה היא emule - תנסי - אולי תהיה לך קצת בעיה להתחבר ותקבלי lowid אבל זה צריך לעבוד...עם emule רק תצטרכי קצת סבלנות בשלב החיבור
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים מחבר תעשי טובה גדולה לנו ובעיקר לעצמך , תעברי ספק. יהיה לך הרבה יותר טוב.אני מקבלת את הספק בחינם!!!!!
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים אני לא יודע אם הסינים או ההודים אמרו את זה... אבל: "אתה מקבל מה שאתה נותן" אז אל תצפי ליותר מדי אם זה בחינם
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים מחבר עכשיו קרה לי באמת משהו מוזר - פתאום הקאזה התחיל להוריד קובץ במהירות מסחררת. תוך דקות הוא הצליח להוריד שיר שלם.איך מסבירים את זה?
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים לקאזה יש אפשרות לחבר כמה מקורות במקביל - את בעצם מורידה מכל אחד במהירות מקסימלית של 0.8 - 0.3 אבל אם הוא מוצא 10 או יותר מקורות כאלה אפשר גם להגיע 8-10K...קורה מדי פעם כשמורידים שיר מאוד נפוץ...*** אגב דבר נוסף - קורה לעתים שמורידים את תוכנת ההגבלה לעדכון או תחזוקה או כל בדיקה אחרת ויכולה להיות "קפיצה" של כמה דקות...*** לכל המלעיזים - האונ' העברית - אחסן ספק שבעולם - אין שום סיבה לעבור לספק אחר! (טוב נו - אולי חוץ מהחסימה המזוויעה הזאת - אבל מי צריך את קאזה??)
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים תעשי טובה גדולה לנו ובעיקר לעצמך , תעברי ספק. יהיה לך הרבה יותר טוב. סתם שאלה... איך זה יעזור לנו אם היא תעבור ספק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.