עבור לתוכן

קאזה - דרך האוניברסיטה העיברית

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

התחברתי לערוצי זהב במהירות 750. השרת שלי הוא דרך האוניברסיטה העיברית.

אני מנסה להוריד קבצים דרך קאזה, אבל מהירות הורדת הקבצים היא משהו כמו 0.01kb מה שאומר כמובן שלוקח לי לפחות יום שלם (אם לא יותר) להוריד שיר ורוב הזמן הוא כותב לי לחפש מקורות אחרים להורדה.

אני די בטוחה שאני צריכה לשנות את ההגדרות ולהתאימן לשרת של האוניברסיטה אבל אין לי מושג מה לשנות. למישהו יש רעיון???

לבעייה שלי אין קשר לספק - בדקתי את מהירות ההורדה והכל בסדר. כמו כן הגלישה עצמה מהירה וחלקה וכל הורדת קבצים לא דרך קאזה היא מהירה מאוד.

תודה,

הדר

:'(

• תגובות 40
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא ממש בטוח אם זה נכון.... אבל יכול להיות שהאוניברסיטה מנסה לחסום מאנשים להשתמש בקאזה דרכה? :\

פורסם
  • מחבר

חשבתי על זה....

אבל אם זה נכון אז לא הייתי יכולה להוריד שירים בכלל (לא הייתי מקבלת את האייקון search פעיל), ואני יכולה אבל רק בצורה מאוד איטית...

פורסם

ממה שאני יודע (מאוניברסיטת בן גוריון) הוא שהם פותחים רק את הפורטים המינימליים ההכרחיים (גלישה ו-FTP). הם לא רוצים "לבזבז" רוחב פס על דברים כאלו כמו צ'אטים והורדות מיותרות.

פורסם
  • מחבר

אז איך אתה מסביר שאני מצליחה להוריד לאט???

מה אתה עושה????

יש תוכנות אחרות שכן יעבדו לדעתך??? (כגון EMULE)???

הדר

פורסם

בהנחה שמה שהוא אומר נכון... אז לא תוכלי להשתמש גם בתוכנות אחרות משום שכל הפורטים האחרים סגורים ורק הפורטים של גלישה ב WEB ואחרים פתוחים

אבל את יכולה לנסות זה לא יזיק ;)

פורסם

שווה לנסות לשנות את הפורט בקאזה.

פורסם

ממה שאני יודע (מאוניברסיטת בן גוריון) הוא שהם פותחים רק את הפורטים המינימליים ההכרחיים (גלישה ו-FTP). הם לא רוצים "לבזבז" רוחב פס על דברים כאלו כמו צ'אטים והורדות מיותרות.

אני די בטוח שככה גם לגבי האוניברסיטה העברית.

והדר , זה שאייקון החיפוש פעיל והקאזה מתחברת זה לא קשור להגבלה .

פורסם

^ ^ ^

מה שהוא אמר

אני לא יודע אם אצלך זה ככה אבל אני יודע שעושים את זה

תנסי תוכנות אחרות

מה כבר אפשר להפסיד

פורסם

אני אפילו לא מצליח להתחבר דרך האוניברסיטה

פורסם

נסי תוכנות שיתוף אחרות

פורסם
  • מחבר

שווה לנסות לשנות את הפורט בקאזה.

לשנו את הפורט למה??? יש לך רעיון??

פורסם
  • מחבר

על איזו תוכנה אחרת אתם ממליצים?

פורסם

הוא הציע לשנות את הפורט בגלל שיכול להיות שהאוניברסיטה חסמה את הפורט הספציפי שקאזה משתמשת בו.

תוכנות אחרוטת : אימש (תחליף לקאזה) ושראזה (SHAREAZA) .

עצה : תחליפי ספק.

פורסם

הדר - האונ' העברית - huji (סובל מאותה מחלה) - בוודאות חוסמים את קאזה - לא לחלוטין מכיוון שמדובר בפורטים שמשתמשים בהם גם לגלישה אבל יש להם תוכנת הגבלה מאוד משוכללת - היא יודעת לזהות את הpackets של קאזה ולהוריד להם קצב - מכיוון שקאזה אינו משתמש בהצפנת packets אין אפשרות לעקוף הגנה זו :(

שינוי ports וכד' לא יעזור... - סורי לבאס - אבל הם עשו את זה בגלל שאנשים הורידו כמויות מטורפות כמו 14 ו 30 ג'יגה!!! לחודש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים