פורסם 2003 באפריל 2122 שנים שלום לכולם,התחברתי לערוצי זהב במהירות 750. השרת שלי הוא דרך האוניברסיטה העיברית.אני מנסה להוריד קבצים דרך קאזה, אבל מהירות הורדת הקבצים היא משהו כמו 0.01kb מה שאומר כמובן שלוקח לי לפחות יום שלם (אם לא יותר) להוריד שיר ורוב הזמן הוא כותב לי לחפש מקורות אחרים להורדה. אני די בטוחה שאני צריכה לשנות את ההגדרות ולהתאימן לשרת של האוניברסיטה אבל אין לי מושג מה לשנות. למישהו יש רעיון???לבעייה שלי אין קשר לספק - בדקתי את מהירות ההורדה והכל בסדר. כמו כן הגלישה עצמה מהירה וחלקה וכל הורדת קבצים לא דרך קאזה היא מהירה מאוד.תודה, הדר :'(
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים אני לא ממש בטוח אם זה נכון.... אבל יכול להיות שהאוניברסיטה מנסה לחסום מאנשים להשתמש בקאזה דרכה? :\
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים מחבר חשבתי על זה....אבל אם זה נכון אז לא הייתי יכולה להוריד שירים בכלל (לא הייתי מקבלת את האייקון search פעיל), ואני יכולה אבל רק בצורה מאוד איטית...
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים ממה שאני יודע (מאוניברסיטת בן גוריון) הוא שהם פותחים רק את הפורטים המינימליים ההכרחיים (גלישה ו-FTP). הם לא רוצים "לבזבז" רוחב פס על דברים כאלו כמו צ'אטים והורדות מיותרות.
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים מחבר אז איך אתה מסביר שאני מצליחה להוריד לאט???מה אתה עושה????יש תוכנות אחרות שכן יעבדו לדעתך??? (כגון EMULE)???הדר
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים בהנחה שמה שהוא אומר נכון... אז לא תוכלי להשתמש גם בתוכנות אחרות משום שכל הפורטים האחרים סגורים ורק הפורטים של גלישה ב WEB ואחרים פתוחים אבל את יכולה לנסות זה לא יזיק
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים ממה שאני יודע (מאוניברסיטת בן גוריון) הוא שהם פותחים רק את הפורטים המינימליים ההכרחיים (גלישה ו-FTP). הם לא רוצים "לבזבז" רוחב פס על דברים כאלו כמו צ'אטים והורדות מיותרות.אני די בטוח שככה גם לגבי האוניברסיטה העברית.והדר , זה שאייקון החיפוש פעיל והקאזה מתחברת זה לא קשור להגבלה .
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים ^ ^ ^מה שהוא אמראני לא יודע אם אצלך זה ככה אבל אני יודע שעושים את זהתנסי תוכנות אחרותמה כבר אפשר להפסיד
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים הוא הציע לשנות את הפורט בגלל שיכול להיות שהאוניברסיטה חסמה את הפורט הספציפי שקאזה משתמשת בו.תוכנות אחרוטת : אימש (תחליף לקאזה) ושראזה (SHAREAZA) .עצה : תחליפי ספק.
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים הדר - האונ' העברית - huji (סובל מאותה מחלה) - בוודאות חוסמים את קאזה - לא לחלוטין מכיוון שמדובר בפורטים שמשתמשים בהם גם לגלישה אבל יש להם תוכנת הגבלה מאוד משוכללת - היא יודעת לזהות את הpackets של קאזה ולהוריד להם קצב - מכיוון שקאזה אינו משתמש בהצפנת packets אין אפשרות לעקוף הגנה זו שינוי ports וכד' לא יעזור... - סורי לבאס - אבל הם עשו את זה בגלל שאנשים הורידו כמויות מטורפות כמו 14 ו 30 ג'יגה!!! לחודש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.