עבור לתוכן

מספר שאלות לגבי אחסון ברשת ועוד.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, בימים אלו אני מתלבט אם להקים אתר אינטרנט משלי, האתר אמור לעשות בתכני מולטימדיה שונים ולכן אני בודק מספר אפשרויות, הייתי שמח לקבל טיפים ולשמוע לעצכם.

1.קיבלתי הצעה להקמת האתר עם מערכת שתאפשר עדכונים בקלות, המחיר שמדובר עליו כרגע הוא אלפי דולרים, האם המחיר הוא מה שנהוג לשלם בשוק?

2. כמו כן מחר ומדובר באתר מולטימדיה שהכוונה היא להעלאת תמונות ואף סרטים (חלקם באיכות HD אבל על כך בהמשך), האם שווה לקנות שרת ייעודי, ממה שראיתי זה יכול לעלות גם אלף דולר בחודש, אבל מישהו שדיבר איתי אמר שניתן לקנות שרת כזה בתשלום חד פעמי של 30 אלף שקל ואולי פחות.

3. הכוונה שלי, לא בהכרח בשלב הראשוני היא להפיק סרטים בעזרת כרטיסי לכידה שונים, המליצו לי אישית על כרטיס בשם Intensity Pro, אמרו לי אבל שתוכנת העריכה שממולצת עליו היא הפריימיר, האם יש תוכנות יותר זולות שיעשו את העבודה?

4. מאחר והאתר אמור לפנות גם לקהל הישראלי אבל גם לקהל הזר, האם שווה לקנות שרת ישראלי או זר?

בשורה התחתונה, מדובר בהשקעה לא קטנה עבורי, שנופלת בעיקר מסכומים שיועדו ללימודים, השאלה היא האם למרות כל ההשקעה הזאת, אוכל לראות רווח בשלב מסויים, מה גם שמרווח התמרון שלי מבחינה כלכלית לא גבוה במיוחד במקרה שאצטרך שינויים במנגנונים השונים.

תודה רבה לכולם ואשמח לשמוע את דעתכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים