עבור לתוכן

Windows 95

Featured Replies

פורסם

איזה גרסאות יצאו לווינדוס 95?

windows95b?

OSR1/2/3?

החלטתי להתקין על המחשב הישן (פנטיום 100) של אבא ווינדוס 95 אני יודע שיצאו כל מיני גרסאות של ווינדוס95 והאחרונה היא ממש יציבה וטובה.

penny hardware - ראיתי שלך יש WIN95 אולי תוכל לעזור?

כמובן אני זקוק שהגרסה תיהיה תומכת עברית (Enabled מספיק)

תודה

פורסם

כמה משעשע לקרוא את השילוב "יציבה וטובה" בנשימה אחת עם :חלונות 95" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

יחסית לגרסאות קודמות של WIN95 .. :)

פורסם

יחסית לגרסאות קודמות של WIN95 .. :)

אני יודע שלזה התכוונת ;)

בכל מקרה אני יודע שיצאה windows 95 osr2 שכבר היה לה תמיכה ב-FAT32. אבל ממה שאני יודע אין כזו גירסה שמיועדת לישראל והיא בכלל לא תומכת עברית אז תצטרך להסתפק במשהו ישן יותר.

פורסם

אני, לעומת זאת התקנתי וינדוס 98, ב486 DX2 זה שעבד במהירות 66 מגהרץ, והיה סופר מהיר! בזמנו.

הלך קצת מקרטע, אבל אתה יכול לנסות.

שים לב, דוקא הגרסה הראשונה ולה הSE

עדיפה למחשבים חלשים ואת זה אני אומר מניסיון

כמו כן, אל תריץ כל תוכנה א נחוצה ברקע.

רק מה שצריך אפילו לא אנטי וירוס

אם זה ממש איטי, תחזור ל95.

נ.ב.

ותעשה אוברקלוקינג! ;D

פורסם

חלונות 98 המקורית תפעל על פנטיום 100. אם אתה יכול להוסיף זיכרון יהיה טוב יותר.

פורסם
  • מחבר

אותי מעניין המהירות והיציבות. אני צריך שירוץ על המחשב הזה: OE, IE, NAV.

פנטיום 100, 64 DDO.

98/95?

פורסם
  • מחבר

anyone?

פורסם

אני אומר שתנסה 98 מהדורה ראשונה

95 נורא נורא מיושנת והגיע זמנה לפנסיה

פורסם

אני התקנתי על פנטיום 120 עם 64 זיכרון SDRAM ווינדוס 98 FE , וזה עובד יפה מאוד ומהר.

כמובן שהורדתי תוכנות שלא נחוצות.

אגב זה גם תלוי איזה הארד דיסק יש שם, אצלי יש שם WD די מהיר, והוא עושה עבודה יפה.

פורסם

בהחלט כדאי להעיף את כל ההתקנות המיותרות שיש ב-98 ולהשאיר מערכת "רזה" ככל שאפשר, על מחשב חלש או כשיש נפח מוגבל בדיסק הקשיח.

פורסם
  • מחבר

נראה לי אני אנסה WIN95 בכל זאת.

פורסם

חלונות 95 תהיה פתרון מעולה בשביל פנטיום 100 עם 16 מגה של זכרון(כמובן שעדיף 32), היא תרוץ בסה"כ די יציב.

אני יודע שיש אנשים שאמרים שזו מערכת הפעלה לא יציבה, אבל בסה"כ היא מערכת הפעלה מאוד יציבה, וחלונות 98 היית בסה"כ המשך שלה שהוסיפו לה תמיכה בחומרה מודרנית ובFAT32.

אני רק רוצה להזהיר אותך בדבר אחד לגבי חלונות 95: אל תגלוש איתה באינטרנט כי יש בה חורי אבטחה בגודל של מכתשים. יכולים לפרוץ לך למחשב בלי בעיה, ולמי שפה במקרה מכיר, אני מזכיר את ה"ניוקים" שהיו לכל מיני ליימרים, בסיבובת 96-97, שהיו משתמשים בהם כדי לדפוק לאנשים את המחשב(לתקוע את חלונות בעת הגלישה באינטרנט).

פורסם

אני רק רוצה להזהיר אותך בדבר אחד לגבי חלונות 95: אל תגלוש איתה באינטרנט כי יש בה חורי אבטחה בגודל של מכתשים. יכולים לפרוץ לך למחשב בלי בעיה, ולמי שפה במקרה מכיר, אני מזכיר את ה"ניוקים" שהיו לכל מיני ליימרים, בסיבובת 96-97, שהיו משתמשים בהם כדי לדפוק לאנשים את המחשב(לתקוע את חלונות בעת הגלישה באינטרנט).

אתלון, אתה נשמע לפעמים ממש כמו נביא זעם :lol:

לכל דבר יש פתרון אם רק יודעים איפה לחפש. היו לי טלאים שסתמו את הפירצה הזו ב-WINSOCK.DLL ואף אחד לא יכל לעשות לי ניוקים. מתקינים גם DUN (DIAL UP NETWORKING בגירסה החדשה ביותר וזה משפר את המצב. וכן, גם FIREWALL טוב לא יזיק פה (נורטון, ZONEALARM או משהו בחומרה).

חוצמזה, מה כבר ימצאו אצלו על מחשב כזה גם אם יפרצו ? ? ? ;D ;D

אם כבר, אל תתקין ICQ כי היא לא חור אלא בור של אבטחה.

פורסם
  • מחבר

אטלון: אוקיי, זה שאין תמיכה ב FAT32 זה נורא? או שזה לא משפיע עד כדי כך על הביצועים.

המחשב הזה צריך לדעת לכתוב מסמכים לקרוא אימייל ולשוטט באינטרנט לפעמים. אני אתקין את כל הפאטצים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים