עבור לתוכן

אנא עזרה ברשת ביתית אלחוטית..

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב ,

יש לי בבית נתב אלחוטי של חברת LEVELONE (עם 5 כניסות בגב הראוטר) .

המחשב שלי מחובר עם כבל רשת לאחת היציאות .

מחשב נוסף בבית , מחובר עם לראוטר, בצורה אלחוטית, עם כרטיס רשת אלחוטי כמובן ?USB) .

עד כאן הכל בסדר..

השאלה היא האם אני מוסיף עוד מחשב ברשת , הוא יוכל גם להתחבר אלחוטית (עם כרטיס רשת אלחוטי כמובן) , אל הנתב שאצלי בחדר ? במידה וכן , האם מומלץ להגדיל גם את רוחב הפס של הספק מ-1.5 ל-2.5 מהירות ( מהסיבה ש-3 מחשבים על אותה רשת) ?

* כל המחשבים לשימוש אינטרנט בלבד...אם זה רלוונטי..

תודה מראש למי שעוזר .

פורסם

לא תהיה בעיה להוסיף עוד מחשב אחד בחיבור אלחוטי וגם עוד 10 :)

לדבי רוחב הפס זאת כבר החלטה שלך והיא תלויה כמובן בצרכים אישיים.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה !!

אגב , יש עדיפות לסוג כרטיס רשת אלחוטי ? ראיתי באינטרנט שמוכרים גם עם חיבור PCI וגם USB וגם מהירויות שונות .. הקיים שיש אצלי בבית במחשב השני ברשת , עובד עם חיבור USB והגלישה במחשב הזה די איטית יחסית למחשב שלי הראשי שמחובר ישירות עם כבל לנתב האלחוטי .

(החדרים בבית לא במרחק גדול אחד מהשני )

שוב תודה ..

פורסם

זה לא כל כך משנה אם זה USB או PCI בגדול.

המהירות של השידור האלחוטי תמיד תהיה יותר נמוכה מחיבור בכבל ויותר רגישה להפרעות אלקטרומגנטיות כמובן.

פורסם
  • מחבר

שאלה אחרונה..

לדוגמא ,כרטיס רשת TL-WN620G TP-LINK ,מהירות 108Mbps , עדיף על כרטיס USB אחר ? הפרשי עלות של 30 שקל . האם שווה להשקיע קצת יותר בכרטיס מהיר יותר(כמו הדגם שציינתי) או שזה כבר לא משנה ובקגע שיש מרחק גדול בין המחשבים , אז זה לא יעזור המהירות .

פורסם

108Mbps זה מה שנקראה Super G, זה עובד רק אם הנתב הוא Super G בעצמו.

אם אתה לא בטוח תחפש בחוברת הפעלה או בגוגל לפי מס' הדגם. G רגיל זה 54Mbps ולא יעבוד ב108.

בנוסף 108 מסל"ש זה לא באמת 108. בגלל שהחיבור האלחוטי פגיעה יותר להפרעות ולמרחק עד לנתב הקצב האמיתי יהיה פחות בחיבור עם כבל.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה !! :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים