פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים ^^אוקיי תסתכל על הבניין ממול.תרוץ מצד לצד ותן לו לירות.ותתכופף!אתה תראה אותוהוא נמצא בצד שמאל למעלה, ומשם זז שתי חלונות ימינה, זה המסלול שלואתה צריך פשוט פעם אחת לתפוס אותו ולפגוע וזהו.
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים טוב אני ממש משתגע!!!צריך עזרה בשלב הראשוןטוב אני ממש אחרי הקטע שבו היפנים עושים לי מארב עכשיו אני מקיע למחנה שלהם והוא סגור בגדרות הרגתי את כול מי שבמחנה(לפחות זה מה שאני ראה וגם היחידה שלי כי הם הפסידו לירות) אבל לא קורא כלום..... מה אני צריך לעשות נשאתי להיכנס פנימה אבל אי אפשר...
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים לא הבנתי.אתה הורג אותם, ו?!זה לא כזה מסובך, גם תמיד אומרים לך מה המשימה שלך למעלה (תלחץ ESC ותבדוק)לפעמים צריך נניח לפוצץ משהו, או משהו כזה
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים ^^אוקיי תסתכל על הבניין ממול.תרוץ מצד לצד ותן לו לירות.ותתכופף!אתה תראה אותוהוא נמצא בצד שמאל למעלה, ומשם זז שתי חלונות ימינה, זה המסלול שלואתה צריך פשוט פעם אחת לתפוס אותו ולפגוע וזהו.וואלה לא יודע מה להגיד לך.. אני רואה אותו והכל אבל לא מצליח לתפוס תבן זונה. מה זאת אומרת לצוד מצד לצד? כשאני מכופף?
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים לא הבנתי.אתה הורג אותם, ו?!זה לא כזה מסובך, גם תמיד אומרים לך מה המשימה שלך למעלה (תלחץ ESC ותבדוק)לפעמים צריך נניח לפוצץ משהו, או משהו כזההיינה תמונה מהמקום שנתקתי בו....כמו שאתה ראה הנקודה נימצאת בפנים ואין לי אפשרות לעבור לשם....http://img152.imageshack.us/my.php?image=54141335xj9.jpg
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים מאחוריך יש משאית, תלך לחלק האחורי שלי ותלחץ על F. אני מקווה שלא התכוונת ל ... חח סתם, בכל מקרה כן זה כנראה מה שצריך לעשות (לעלות על המשאית) אם אני זוכר נכון.
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים IGN מעניקים למשחק עוד ציון מעולה של 9.2!http://pc.ign.com/objects/142/14222042.htmlIt's easy to be jaded about World War II shooters, but Treyarch makes a convincing argument to stay excited with World at War. The game is packed with a deep amount of gameplay to appeal to every type of player, from those who want to experience a gritty single-player campaign to those who like to play with their friends to those who just like to play multiplayer. This is a solid, confident shooter with plenty to offer the casual and hardcore alike. ביקורת נוספת של GameZone קובעת 8.5.http://pc.gamezone.com/gamesell/p35749.htmהביקורות הבולטות עד כה:IGN- 9.2GameTrailers- 87Cheat Code Central- 96PSW- 10GameZone- 8.5ממוצע נוכחי: 9.2** באתרים הנ"ל, הממוצע של COD4 עומד על 9.36. **
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים אני רואה, הוא WW2 FPS ויש יותר מדי כאלו (אפילו אם הוא ממש טוב כבר נמאס מזה).
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים בהחלט יש יותר מדי כאלו, אבל בזה הייתי משחק עוד פעם אם היו מוציאים תוספת או משהו כזה.למרבה המזל המשחק הבא לא יהיה WW2 (תקנו אותי אם אני טועה).
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים כדאי לקנות ישר את המשחק, או שעדיף להתנסות ב"גרסא המוזלת"?שיחקתי בכול סדרת COD שיש (את הרוב קניתי מקורי) וסיימתי את כמעט כולם(cod 1, uo, cod2, zh,cod3,cod4,) אבל האם אחרי כול זה אני יהנה גם מ5?כדאי לי לנסות את המשחק בדרך לא דרך לפני שאני קונה אותו? כי פשוט אני לא רוצה להתקדם יותר מדי בסינגל, כי אני לא אקנה מקורי רק בגלל המולטי.כמה זמן הסינגל בכלל? אפשר לשחק CP-OP גם בגרסאת המחשב?
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים הסתובבתי סביב המשאית 5 פעמים עם לחיצות על F לא קוראה כלום הוא לא נותן לי לעלולות עליה.... ועל הגדר הקטנה אי אפשר לקפוץ....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.