עבור לתוכן

Call of Duty: World at War - כל המידע כאן

Featured Replies

פורסם

די קשה לי לעשות השוואה בין COD4 ל-5 כי שניהם מתרחשים בזירות וזמן שונים, מה גם שכלי הנשק שונים. באופן כללי לדעתי לשם שינוי Treyarch עשו כאן עבודה כמו שצריך. המשחק מהיר ואינטנסיבי, אין זמן לחשוב ולנוח, כל שניה קורה משהו. הגרפיקה לדעתי בשני המשחקים כמעט זהה, אולי ליטושים לפה ולשם באחרון אבל לא משהו שראוי לציון יותר מדי. אהבתי את כלי הנשק (במיוחד הלהביורים) ואת סוגי המשימות השונים, המשימה הראשונה בסטלינגרד מיהנה ביותר.

בסה"כ אני מרוצה, לדעתי יש כאן אחלה משחק שלא נופל מקודמו ונותן לנו פשוט עוד מאותו דבר טוב.

• תגובות 346
  • צפיות 37.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

עכשו נשאר לחכות בכליון עיינים לראות מה יביאו לנו בCOD6 שיחזור גם לזירה המודרנית ;D

פורסם

משחק ממש עולה.. באמת שהרבה זמן לא שיחקתי משחק כל כך טוב (מאז COD4) ועוד עם MOD מטורף של הזומבים.

פשוט משחק ענקק! אין לי מילים.

המשחקיות ממש טובה כמו בקודם, הגרפיקה לא ממש השתנתה אבל עדיין ממש יפה.

פשוט מומלץ לקנות!

פורסם

אין מצב שזה ירוץ לי על המחשב , אז אני לא יודע אם כדאי לי לקנות אותו לPS3 או לא לקנות בכלל.

פורסם

איזה מחשב יש לך?

אולי ירוץ.

אם COD4 רץ, אז גם זה ירוץ.

פורסם

משחק ענק!!!!!!! :o

פורסם

איזה מחשב יש לך?

אולי ירוץ.

אם COD4 רץ, אז גם זה ירוץ.

cod 4 לא רץ לי עליו - 5200 ...

פורסם

יש לי בעיה התקנתי את המשחק אני מנסה להפעיל עולה הלוגו של המשחק המסך משחיר וחוזר לשולחן עבודה עם ההודעה הזאת :

error during initializtion unhandeld exception caught

למישו יש מושג מה הבעיה? (לא הייתה לי בעיה באף משחק כבר הרבה זמן)

פורסם

איך זה שאף אחד לא ענה על השאלה איך הוא קיבל את המשחק מוקדם כל כך? המשחק עוד לא יצא!

פורסם

המשחק יצא היום רשמית לחנויות.

ואני חושב שאתה יודע איך חלק פה השיגו אותו לפני השחרור- אבל בוא לא ניכנס לזה, טוב?

מישהו כבר ניסה את מצב ה-Co-Op?

אני וחברים קונים ביחד 4 עותקים ורציתי איזה ביקורת על זה- האם זה לא יוצר בלאגן כשארבעה חברים משחקים ביחד?

פורסם

למה שזה ייצור בעיות?

תחשוב שהחיילים שאיתך פשוט נשלטים ע"י בנאדם ולא ע"י מכונה

פורסם

טני בטוח שכולם גם הספיקו לקבל אותו היום

ואני חושב שאתה יודע איך חלק פה השיגו אותו לפני השחרור- אבל בוא לא ניכנס לזה, טוב?

אוקיי אז לא ניכנס, אבל שמישהו פה מדבר ישירות על הורדות וכדומה, ישר מקבל אזהרה, אז בעקיפין לא? יופי :nixweiss:

פורסם

אף אחד פה לא דיבר על ההורדה, אלא על המשחק, מספיק להיות נודניק.

פורסם

מישהו כבר ניסה את מצב ה-Co-Op?

אני וחברים קונים ביחד 4 עותקים ורציתי איזה ביקורת על זה- האם זה לא יוצר בלאגן כשארבעה חברים משחקים ביחד?

אני ניסיתי את מצב ה CO-OP ואני חייב להגיד שזה היה כל כך כיף! זה פעם מצויין ללא בעיות בכלל והיה פשוט מעולה..

פורסם

cg_drawFPS 1 כאשר 0 זה לביטול.

ואיך נכנסים ל Console Mode שם אפשר להקיש פקודות כמו זו שמעל ??..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים