פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים יש פינגים טובים ? יש לי 1.5 מגה...ד"א על איזה הגדרות אתה מריץ את המשחק ilanf ?
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים 1280x768textures - normalבלי AA ובלי צלנראה לי אני יכול להעלות את ההגרדות עוד קצת, אבל זה עובד מעולה ככה ונראה מספיק טוב...היתי שמח להפעיל את הצל, אבל זה טוחן לי את הFPS
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים יצא כבר דמו? אם כן מאיפה אפשר להוריד?קודם תוריד את המשחק:http://www.callofduty.com/betaתגלגל למטה ושם תבחר שרת.אח"כ תגלגל למעלה ותירשם כדי לקבל סידיקי.
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים חברים עזרה בבקשה כשאני משחק יש תחושה חזקה של DELAY בכל תזוזה של העכבר כאילו יש איזה smooth mouse אבל שיחקתי עם האפשרות הזאת ב-option -> control וזה לא עזר. זה ממש מעצבן - אי אפשר לכוון את הנשק לאן שרוצים לירות ואני משחק במולטי של COD4 ככה שאני רגיל למנוע של המשחק ופה אני לא מצליח להתרגל לתנועה הלא טבעית הזאת. אגב שחקתי בשרתים עם פינגים נמוכים (70-100) ככה שזה לא הבעיה. עוד משהו שם לב לבעיה ? מישהו
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים 1280x768textures - normalבלי AA ובלי צלנראה לי אני יכול להעלות את ההגרדות עוד קצת, אבל זה עובד מעולה ככה ונראה מספיק טוב...היתי שמח להפעיל את הצל, אבל זה טוחן לי את הFPSכמה FPS אתה מקבל בCOD4 מולטי, ועל איזה הגדרות ?
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים לא קיבלתי את ה CD KEY למרות שנירשמתי מה לעשות כדי שזה ישלח שוב או לשנות את ה EMAIL אולי זה לא תומך בNANA הCDKEY נמצא בפרופיל שלכם באתר איפה בידיוק? ***** לא משנה לא ניראה את זה עד שלא נאשר את ה EMAIL אבל אני לא מקבל אותו גם לא ל GMAIL וגם לא לNANA
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים איפה בידיוק?http://www.callofduty.com/profile/editגם יכול ליהיות שלא נותנים יותר סריאלים...
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים מישהו יודע מה ההודעה הזאת אומרת?אני כל פעם משחק ואחרי איזה 15 דקות המשחק יוצא לי ומראה את ההודעה הזאת.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים התקנתי וזה כותב לי ככה:"{אין אפשרות לאתר רכיב} הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר .d3dx9_37.dll התקנה מחדש של הישום עשויה לפתור בעיה זו"הורדתי משתי מקומות שונים והתקנתי איזה ארבע פעמים ועדיין לא עובד לי...יש למישהו רעיון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.