עבור לתוכן

מתכנן לקנות PS3 בקרוב

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה

אבא שלי מתכנן לקנות נגן Blu-Ray עם הטלוויזיה שהוא רוצה לקנות ("Loewe LCD 42"/50) ואני כך או כך תכננתי לקנות PS3 אז הגענו להסכמה בקשר לקנות רק PS...

אז ככה, כמה שאלות.

הנגן blu- ray בפלייסטיישן איכותי?

ועוד שאלה דיי חשובה, עכשיו שיצא Dual-Shock3, יש איזו שהיא דרך להחליף את הבקר הרגיל בחדש?

והאם למישהו יש מושג האם מתוכננן דגם חדש שיריץ משחקי ps2 או שיש צורך לחפש לשם כך דגם ישן יותר (60G/80G)?

תודה מראש :xyxthumbs:

פורסם

1-הנגן נחשב מאוד טוב יחסית למחיר

2-פשוט קונים דול שוק 3 וזהו

3-תמיד יש שמועות על דגמים חדשים

חלק מהשמועות נכונות וחלק לא

פורסם

הנגן של הPS3 יותר טוב מכל הנגנים המיועדים עד כה

אני הייתי שולח אותך ואת אבא שלך לHOMETHEATER.CO.IL תתיעץ שמה בקשר לטלוויזיה שלא תתאכזב אחרי זה

יש שם אנשים שמבינים עניין

פורסם

גם אני מתעניין (קונה PS3 בע"ה בקרוב)

האם הPS3 מנגן blu-ray כמו שהPS2 מנגן DVD? (יענתו מעפאן?)

פורסם

קודם כל חברה , אתם מראים קצת בורות בLCDים,

LOEWE היא חברה גרמנית שמייצרת את הטלוויזיות LCD בין הכי יוקרתיות והכי איכותיות בעולם נקודה (כן , זה ממש לא הרמה של הטושיבה ושאר הצעצועים).

פאנלים - דגמים מובילים של שארפ , מעבד וידאו שלהם ומעבד אודיו בילט אין איכותי ביותר.

המחיר , בהתאם - משלמים גם על השם וגם על האיכות (סתם לדוגמא , מסך 37" שלהם לא FHD עולה בסביבות ה15K , שווה או לא - זה כבר אינדיבידואלי , זה כמו לשאול אם כדאי לקנות מרצדס או BMW בזמן שאתם מדברים על מאזדה וסובארו).

לענינינו,

הנגן נחשב מצוין מבחינת איכות תמונה ואיכות סאונד (שים לב שהרסיבר שלכם יקבל או אות אופטי או דרך כבל HDMI כי אין יציאה אנלוגית לסראונד אמיתי).

האמור הוא גם לסרטיי בלו ריי (עומד ברמה אם לא עולה על רוב הנגנים היעודיים) וגם לסרטי DVD וDIVX (וד"א - סוף סוף גם XVID) רגילים.

הנגן מבצע UPSCALE מצויין ופשוט משנה את כל חווית הצפייה.

אצלי בסלון היה נגן DVD של טושיבה לא רע בכלל שהיה מחובר בקומפוננט ופשוט הועבר לחדר אורחים מחוסר שימוש , ההבדלים בינו לבין הPS גם בניגון DVD רגיל היו כאלו גדולים שפשוט לא השתמשנו בו יותר.

אם אתם הולכים להשתמש בו בתור נגן ראשי , כדאי לשקול לקנות לו את השלט DVD שלו לשליטה יותר נוחה בסרטים (למרות שגם עם השלט הרגיל מסתדרים בקלות ובנוחות)

כרגע בארץ , למיטב ידיעתי , אין דרך לקנות קונסולה עם דואל שוק 3 , רק להזמין בנפרד (שווה גם ככה להחזיק עוד שלט)

בקשר למשחקי PS2 - רק הדגם 40GB החדש לא מריץ , ה60/80 מריצים יופי.

בקיצור - באמת בתור נגן , הוא כמעט ללא מתחרים , אפילו שזה לא היעוד הראשי שלו.

ליביו

פורסם

יתרון נוסף בנגן ה-BLU RAY ב-PS3 הוא שניתן לעדכן אותו כך שיתמוך בתקן BLU RAY 2.0 וזאת לעומת חלק גדול מנגני ה-BLU RAY בשוק שלא ניתן לעדכן אותם.

פורסם

הבנתי...

אני זוכר בזמנו, שהמליצו לא לנגן סרטי DVD על הPS2 כי זה בעצם דופק את העינית שלו.

אבל זה היה בתחילת דרכו של הPS2, ובעצם, כל דיסק שהרצת בPS2 שחק את העינית שלו.... זה היה משהו במכשירים אני זוכר...

בכל מקרה אני קונה PS3 גם בשביל שיהיה כמו מדיה סנטר שלי בחדר....

ילך מצויין עם ה26WL66 של טושיבה שאני מתכנן לקנות לחדר :).

בע"ה כשאני אמצא סוף סוף קונה לPSP שלי, אני אקנה PS3 כנראה מאמריקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים