פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים שלוםיש לי ויסטה 64 הום פרימיום, והמחשב לא מזהה לי שום התקן עם חיבור USB. חיברתי נגני MP3, דיסק און קי, והוא לא מזהה כלום!מה אני עושה?!?
פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים תכנס לWINDOWS UPDATE ותוריד את כל העדכונים החשובים לפחות..!יצא UPDATE שמתקן בעיות תאימות מוצרי USB עם ויסטה.
פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים מחבר עידכנתי הכל!אבל זה לא עובד.נגיד אני מנסה לחבר את הנגן שלי, והוא מחפש דרייברים באינטרנט ולא מוצא.הוא אמור להראות את הסמל של הנגן במחשב שלי כדיסק קשיח אבל הוא לא מראה כלום.במנהל ההתקנים הוא מראה שהוא לא מותקן או משהו.
פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים המחשב הוא מחשב חדש?עם לא, ליפני שהיתקנתה Vista , המחשב זיהה התקני USB?עם המחשב הוא מחשב חדש ובהנחה שאתה מחבר אותם ל USB שנימצא במארז מקדימה, אתה בטוח שחיברתה את הכניסות בצורה הנכונה ללוח אם? , כי גם לי הייתה בעייה כזאת אחרי שהירכבתי את המחשב ולאחר שבדקתי גיליתי כי חיברתי את החיבורים של ה USB הקידמיים הפוך.
פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים מחבר המחשב חדש... החיבורים עובדים. עובדה שהוא מזהה שחיברתי משהו. הוא רק לא מצליח לזהות אותו ככונן נשלף. הוא מחפש לו דרייברים ולא מוצא.
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים מחבר בבקשה חברה... אני לא מצליח להעביר כלום למחשב החדש!! יש לי נגן שהוא הארד דיסק ויש בו מלא דברים שאני צריך והמחשב מזהה אותו כהתקן לא ידוע או לא תקין.הוא מנסה לחפש לו דרייברים באינטרנט ולא מוצא!! מישהו??
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים אצלי עם אותו לוח ואותה מערכת הפעלה לא הייתי צריך להתקין כלום והכל עובד כמו שצריך
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים הפעלת מחדש את המחשב?תבדוק בdisk managment אם הוא זיהה את הכונן אבל שכח לתת לו אותתבדוק יצאית USB אחרתתבדוק על מחשב אחרתבדוק שUSB2 מופעל בביוסתמחק את כל הדרייברים מהdevice manager של USB2 ותתקין מחדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.