פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים קניתי את הצורב הנ"ל...ויש לי בעיה ממש מוזרה...התקנתי אותו והכל נראה טוב ויפה אבל...הוא לא נותן לי לצרוב על המקסימום...יש דיסקים שהוא נותן ולחלק לא..למשל דיסק CD-R רגיל של TEAC הוא נותן מקסימום X40 במקום X48ודיסק DVD+RW של ממורקס הוא נותן מקסימום X2 במקום X4הדיסקים עובדים מצויין בצורבים אחרים..כמו כן עדכנתי גירסא...למישהו יש מושג מה יכולה להיות פשר התקלה?תודה
פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים הצורב - כל צורב - מתאים את המהירות לאיכות ולסוג של התקליטורים שמשתמשים בהם.קנה תקליטורים מהירים ואיכותיים.
פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים מחבר קניתי דיסקים של ממורקס X4 והצורב הקודם שלי זה צרב X4 הם מחיקים...ועכשיו משום מה הוא לא נותן לי...
פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים זה רק מעיד על "נבונותו".דיסקים זולים (ולא איכותיים) לא מומלץ לצרוב במהירויות גדולות כי הן לא נצרבים טוב בד"כ.אם תתקל בבעיה אם הדיסקים של וורבטים או לפחות של TDK אז נסכים שיש בעיה.סה"כ הוא מתאים את אסטרתגיה של הצריבה לדיסק (בעזרת מדיה קוד).
פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים מחבר גם אני חשבתי על זה...אבל חשבתי שדיסקים של ממורקס נחשבים אייכותיים....תקן אותי אם אני טועה...כמו כן בדיסקים של ממורקס X16 הוא נותן לי לצרוב בלי בעיה X16
פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים אין לי מושג לגבי הRW של ממורקס.בכלל אני בד"כ לא מסתכל על הפירמה שעל התוית אלא על הדגם וכאן מבדילים בעזרת המדיה קוד (שגם הוא ניתן לזיוף כמובן).RW זה נושא קצת רגיש.יתכן שאכן הדיסק מספיק איכותי כדי להיצרב במהירות הגבוהה מ2.כאן עידכון קושחה יכול לעזור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.