עבור לתוכן

דיסקים של VERBATIM תוצרת יפן TYG03 נחשבים איכותיים?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

קניתי קופסה של 50 DVD-R של VERBATIM תוצרת יפן בעלי קוד של TYG03

צרבתי משהו ולא היתה בעיה מיוחדת , אבל בבדיקה של נרו תחת CD EXTRA ניתן לבדוק איכות של דיסק

ושם הדיסק מקבל ציון מאוד נמוך של 49 , בבדיקת SURFACE SCAN אין ERROR

משהוא מכיר את סוג הדיסקים עם הקוד הספציפי?

נחשבים איכותיים?

האם הבדיקה אמורה להדאיג לגבי איכות הדיוידי?

דרך אגב הצורב שלי הוא PIONEER 111D

תודה

פורסם

בהחלט דיסקים טובים.אינני מכיר את הסריקה הזו.אם תעשה סריקה באמצעות CD SPEED יהיה נחמד.אגב אחלה צורב (המועדף אליי מבין כמה שיש לי).

פורסם
  • מחבר

לדעתי אני פשוט טעיתי בשם

CDSPEED של נרו כן ?

אם כן זו התוכנה שבה ביצעתי את הסריקה

פורסם

אכן.אז תעלה את הסריקה.הציון שקיבלת ממש נמוך אך איני בטוח שהסריקה שעשיתה טובה.כמה טעויות PIF קיבלת?העליתי סריקה שלי לדוגמא

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

דיי הרבה שגיאות למיטב זכרוני

ב TDK למשל שיש לי הדיסק כמעט תמיד מקבל ציון 99

בכל מקרה בערב אני יוכל להעלות שתראה

פורסם
  • מחבר

אוקיי עשיתי סריקה מהירה

גם בסריקה איטית התוצאות דיי דומות

[attachment deleted by admin]

פורסם

בהלט לא מרשים.ציון גרוע בטח בישביל TY.האם זה רק הדיסק הזה או שכל החבילה מקבלת ציון דומה.גםאצלי הייתה קפיצה בשגיאות בסוף הדיסק אך אצלך היא ממש רצינית.פיונייר איננו סורק אמין אך אני לא מאמין שהוא כל כך לא מדוייק (גם הסריקה שלי נעשת עליו).כנראה שאלו אינם דיסקים איכותיים.

פורסם

מוזר מאוד... אצלי על הלייטאון הדיסקים האלו קיבלו ציון מינימלי של 97 בצריבה על 8. סביר להניח שזה רק דיסק אחד מהחבילה אבל בכ"ז נסה לעדכן firmware למרות שקשה לי להאמין שזה מה שיפגע.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות

כמו שאמרתי עד היום השתמשתי בעיקר ב TDK

TDK כמעט תמיד מקבל 99

צרבתי רק שני דיסקים מהחבילה , ננסה לבדוק נוספים בהמשך :)

פורסם

TDK הם סוסי עבודה הנשמרים לאורך שנים :cool2:

אבל Verbatim הם הדיסקים שנבחרו להיות הרשמיים של החב' הגדולות כמו אלביט מייקרוסופט ועוד.

אז כנראה שהם איכותיים מבחינת עמידות לאורך זמן... :smile1:

פורסם

שוב הLABEL זה לא אומר הכל.TDK לא מיצרת בעצמה אלא קונה מיצרנים שונים.יש מגוון מדיות שונות תחת השם שלה.זה המצב ברוב הדיסקים בארץ.לוורבטים יש בקרת איכות גבוהה לכן היה לי מוזר שתחת שמם היה לך חבילה של דיסקים גרועים.את היצרן האמיתי ניתן לזהות בעזרת המדיה קוד.

פורסם
  • מחבר

שוב הLABEL זה לא אומר הכל.TDK לא מיצרת בעצמה אלא קונה מיצרנים שונים.יש מגוון מדיות שונות תחת השם שלה.זה המצב ברוב הדיסקים בארץ.לוורבטים יש בקרת איכות גבוהה לכן היה לי מוזר שתחת שמם היה לך חבילה של דיסקים גרועים.את היצרן האמיתי ניתן לזהות בעזרת המדיה קוד.

תודה על ההתיחסות

ובכן זה בדיוק מה שמוזר , מדובר ב VERBATIM צבע כסף תוצרת יפן עם קוד של TYG03 שאמור להיות איכותי (TAYO YUDEN )

לכן לא ממש ברור לי האם כדאי לצרוב עליהם דברים חשובים או שלפי הסריקה אין מצב כזה?

פורסם

אם תקבל ציון דומה גם בדיסק הבא מהחבילה לא הייתי צורב עליהם שום דבר חשוב.(אולי אם זה לא גדול מ2 גיגה) וגם זה בתנאי שאין לי אחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים