פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים גיביתי הרבה מאוד קבצים בהרד דיסק נפרד, התקנתי על הרד דיסק אחר וינדוס XP פרו וניסיתי לעתיק את הקבצים מהרד דיסק של הגיבויאבל נוצרה בעייה שהמחשב מזהה את ההרד דיסק אבל אין לי גישה אליו מה"מחשב שלי" פשוט הוא לא נמצא פתחתי את disk managmentואין אות ליד הכונן ניסיתי אין ספור פעמים לשחק אם ההגדרות של MASTER SLAVE אבל זה עזרמצורפת תמונה להמחשת הבעיה[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים מחבר כשאני לוחץ על מחיצה מסוימת הוא צובע לי אותה בקווים בצבע אפור אם לזה אתה מתכוון
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים אני מתכוון האם אתה לא יכול לקבוע אות לכונן, או האם התמונה למעלה שהכל אפור זה כשאתה לוחץ על המחיצה בלי הכונן.
פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים מחבר אני לא יכול לקבוע אות, כשאני לוחץ על המחיצה קליק ימני אני מקבל רק את האפשרות של מחיקת המחיצה(מה שאני לא רוצה כיכאמור יש לי עליה גיבויים) וזו האפשרות היחידה
פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים מוזר, לא נתקלתי בבעיה כזו.. אולי תוכנות שיחזור/בדיקה כמו R-Studio ואחרות יכולות להגיד מה הבעיה ?
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים מחבר אני לא יכולתי להגיב על ההודעה הקודמת היו הרבה מבחנים לאחרונההתקנתי את R STUDIO אבל היא לא מוצאת את המחיצה או שאני אמור לחפש אותה או משהו(אני לא ממש מתמצא בתוכנה הזאת)איזה עוד תוכנות יוכלו לעזור לי?ניסיתי לפני כמה ימים לשים KNOPPIX (לינוקס על סידירום) ובקיצור הוא זהה לי אותו אבל אין לי הרשאות לכתיבה על ההרד דיסק שניאו לUSB
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים מחבר אז תעתיק את המחיצה למקום אחר ותפרמט מחדש בלינוקס.עכשיו כשאני טוען את הקנופיקס ואני רוצה להכנס להרד הפגום הוא נותן הודעת שגיאה שהוא לא יכול לעשות MOUNTשחסר codepage או משהו דומהאני אנסה להוריד גרסה יותר חדשה של קנופיקס ונראה מה יקרה ואני אנסה את התוכנה שהציעו פה UBCD
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.