עבור לתוכן

זהוי הרד דיסק כושל

Featured Replies

פורסם

גיביתי הרבה מאוד קבצים בהרד דיסק נפרד, התקנתי על הרד דיסק אחר וינדוס XP פרו וניסיתי לעתיק את הקבצים מהרד דיסק של הגיבוי

אבל נוצרה בעייה שהמחשב מזהה את ההרד דיסק אבל אין לי גישה אליו מה"מחשב שלי" פשוט הוא לא נמצא פתחתי את disk managment

ואין אות ליד הכונן ניסיתי אין ספור פעמים לשחק אם ההגדרות של MASTER SLAVE אבל זה עזר

מצורפת תמונה להמחשת הבעיה

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

הכונן הלא מזוהה הוא כונן הגיבויים

ההרד דיסק מזוהה בביוס

פורסם

הוא מזוהה גם פה כפי הנראה, כשאתה לוחץ על המחיצת NTFS זה הכל אפור ?!?

פורסם
  • מחבר

כשאני לוחץ על מחיצה מסוימת הוא צובע לי אותה בקווים בצבע אפור אם לזה אתה מתכוון

פורסם

אני מתכוון האם אתה לא יכול לקבוע אות לכונן, או האם התמונה למעלה שהכל אפור זה כשאתה לוחץ על המחיצה בלי הכונן.

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול לקבוע אות, כשאני לוחץ על המחיצה קליק ימני אני מקבל רק את האפשרות של מחיקת המחיצה(מה שאני לא רוצה כי

כאמור יש לי עליה גיבויים) וזו האפשרות היחידה

פורסם

מוזר, לא נתקלתי בבעיה כזו.. אולי תוכנות שיחזור/בדיקה כמו R-Studio ואחרות יכולות להגיד מה הבעיה ?

פורסם
  • מחבר

אני לא יכולתי להגיב על ההודעה הקודמת היו הרבה מבחנים לאחרונה

התקנתי את R STUDIO אבל היא לא מוצאת את המחיצה או שאני אמור לחפש אותה או משהו(אני לא ממש מתמצא בתוכנה הזאת)

איזה עוד תוכנות יוכלו לעזור לי?

ניסיתי לפני כמה ימים לשים KNOPPIX (לינוקס על סידירום) ובקיצור הוא זהה לי אותו אבל אין לי הרשאות לכתיבה על ההרד דיסק שני

או לUSB

פורסם

אז תעתיק את המחיצה למקום אחר ותפרמט מחדש בלינוקס.

פורסם
  • מחבר

אז תעתיק את המחיצה למקום אחר ותפרמט מחדש בלינוקס.

עכשיו כשאני טוען את הקנופיקס ואני רוצה להכנס להרד הפגום הוא נותן הודעת שגיאה שהוא לא יכול לעשות MOUNT

שחסר codepage או משהו דומה

אני אנסה להוריד גרסה יותר חדשה של קנופיקס ונראה מה יקרה ואני אנסה את התוכנה שהציעו פה UBCD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים