פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים המחשב הראשון מחובר לראוטר והאינטרנט שלו מתפקד כמו שצריך וזז מהר והלפטופ השני שעד אתמול תפקד בסדר גמור פתאום לא זז לגמרי.. האינטרנט זוחל זוחל זוחל ואין לי מושג למה.. שני המחשבים לא מורידים כלום ובשני המחשבים נעשו בדיקות של וירוסים ותולעים ואין כלום..אין לי מושג איך פותרים את הבעיה הזאת אני ישמח לשמוע הצעות..תודה
פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים מחבר המחשב שלי השולחני מחובר לראוטר עם כבל רשת ועוד מצויןהלפטופ הנייד מחובר בעזרת רשת אלחוטית והאינטרנט פתאום בלי שנעשה שום שינוי בהגדות הראוטר או משהו כזה בקושי זז
פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים אם הבעיה באלחוטי נסה לחבר אותו עם כבלונסה לנתק את הראוטר מהחשמל לדקה ולהחזיראו שתחבר את שתהים ישק למודם ללא ראוטר ואז תראה מאיפה הבעיהאם מהמחשב או מהראוטר
פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים מחבר בוא נגיד שהבעיה היא בראוטר.. וזה למרות שהוא יחסית חדש..יש משהו שניתן לעשות או שפשוט לזורק לפח ולקנות חדש?מדובר ב- 3com Wireless 54 Mbps11g Cable/DSL Router
פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים לקחתי את הלפטופ והתחברתי לרשת אחרת..זה לא אומר כלום1.נסה לנתק מהחשמל ולהחזיר2.עשה ריסט ארוך של 15 שניות וקנפג מחדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.