פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים היי,השכנים שלי שמו ראוטר שעובד באותו ערוץ כמו רשת ה-WDS שלי בבית, האם יכול להיות שזה גורם לאיטיות אצלי ברשת?
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים האם יכול להיות שאתם מתחברים אחד לשני בטעות? בדוק מי מחובר אליך לנתב. תחליף ערוץ וחסום אפשרות להתחבר אליך , האם השתנה המצב ?
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים נקודות שידור יפריעו אחת לשניה רק ממרחק קצר יחסית שבוא יש יותר סיכוי להתאבכויות.אם הנתב שלהם נמצא במרחק של 5+ מטר משלך (מהראשי או מהמשחזר) לא צריכה להיות בעיה, אלא אם יש לו איזה אנטנה רצחנית.מה שכן, אם יש בכל זאת בעיה, תחליף ערוץ אצלך.
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים מחבר האם יכול להיות שאתם מתחברים אחד לשני בטעות? בדוק מי מחובר אליך לנתב. תחליף ערוץ וחסום אפשרות להתחבר אליך , האם השתנה המצב ? אני משתמש בפילטר לכתובות MAC וגם הצפנה ולא ראיתי שמישהו הצליח להתחבר אלי. נקודות שידור יפריעו אחת לשניה רק ממרחק קצר יחסית שבוא יש יותר סיכוי להתאבכויות. אם הנתב שלהם נמצא במרחק של 5+ מטר משלך (מהראשי או מהמשחזר) לא צריכה להיות בעיה, אלא אם יש לו איזה אנטנה רצחנית. מה שכן, אם יש בכל זאת בעיה, תחליף ערוץ אצלך. הוא נמצא דיי רחוק אני קולט אותו במחשב נייד במשהו כמו 20%. אבל בזמן האחרון מורגשת האטה באינטרנט ללא סיבה(גם כשרק מחשב אחד מחובר) לכן חשבתי אולי יש קשר. אני אנסה להתחליף ערוץ.
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים כאשר ישנם שני משדרים אשר נמצאים על אותו ערוץ הם חולקים את הספקטרום יחדיו וכתוצאה מכך יווצרו הפרעות והתנגשויות,במידה והרשת האלחוטיות של השכן נמצאת על ערוץ מסוים רצוי וכדאי שתחליף לערוץ אחר - אם השכן שלך משדר עלערוץ 6 תחליף לערוץ 1 או 11 ולהפך.
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים מחבר אני בהצפת WEP (לצערי) ואין לי ממש ברירה בעניין הזה, WDS אצלי לא תומך ב-WPA.
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים WEP זה הצפנה הראשונה שהמציאו לתקשורת WIFI, הסתבר שגם היא חלשה וגם יש לה כל כך הרבה בעיות שניתן לפרוץ אותה בקלות. כמו כן, אפשר למשל לזייף את ה MAC שלך (קולטים אותו באוויר) ואפשר לגשת ולהישתמש ב ROUTER שלך גם אם שמת MAC filtering.
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים מחבר טוב החלפתי לערוץ 11 מערוץ 6.. המצב נראה הרבה יותר טוב.. תודה לכולם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.