עבור לתוכן

שינוי כיוון סיבוב המאוורר

Featured Replies

פורסם

שלום, לאח שלי יש מחשב, במחשב יש 2 מאווררים אחד בספק(מאחורה) ועוד אחד ממש מתחת לספק.

מהמחשב מגיע רעש מכיוון המעבד, כבר ניקיתי את המאוורר של המעבד אך לא נגרם שינוי. לאחר מעקב גיליתי שהמאוורר שנמצא מאחורה מתחת לספק לא מוציא חום, ז"א לא באמת עוזר לקרר את המערכת, לכן החלטתי לנסות אופציה שחשבתי עליה: להעביר אותו לסלוט שממש מול המעבד בצד המארז, ההעברה נראית קלילה, אך חשבתי והבנתי שאחרי שאני אעביר אותו המאוורר עדיין יסתובב לאותו כיוון(הכיוון שהוא היה בו כשהוא שימש כמאוורר אחורי) ואז המצב יהיה שהוא מוציא אוורי שממול המעבד במקום "להזריק" אוויר קריר לכיוון מע' הקירור של המעבד.

חשבתי בהתחלה להחליף את הכבל השחור שיוצא מהמאוורר באדום(ידוע לי שכשמשנים כיוון זרם גם משנים כיוון תזוזה של מנוע) אך אני חושש שיהיה לי קשה להתקין זאת וגם שהדבר עלול ליצור קצר באחד המעגלים בספק וכתוצאה מכך לגרום נזק לספק הכוח.

כאן מגיעה אופציה ב':לשנות את כיוון המאוורר דרך הווינדווס/דרך הביוס-כאן בדיוק אני צריך את עזרתכם.

בבקשה לפחות תנסו לעזור. אני מניח שחנויות שמרכיבות מחשבים לא קונות מאווררים מסוגים שונים ע"מ להגיע לכיוונים שונים-בטח יש דרך קלה יותר.

תודה :).

פורסם

הדרך היחידה זה פשוט להפוך את המאורר פיזית.

אם המבנה שלו לא מאפשר חיבור שלו למארז בצד השני (אם אין לו חורים לברגים בצד אחד) אז אין לך שום דרך.

הפיכת החוטים לא תשנה את כיוון העבודה של המאורר, היא פשוט לא תדליק אותו.

כנ"ל לגבי ביוס\תוכנה\כל מה שחשבת עליו.

פורסם

איך שVatos-Locos אמר הדרך היחידה היא להפוך את המאוורר...

פורסם

חוץ מזה, בד"כ שמים את המארז האחורי שיוצא אויר חם מאזור המעבד למחוץ המארז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים