עבור לתוכן

סוסים טרויאנים,וירסים נסיונות השתלטות וכל השאר...

Featured Replies

פורסם

אני מקווה שמנהל הפורום יסלח לי- אבל מה עושים עם כל החראים האלו

הכל פעם שאני רק פותח את המחשב ומחבר אותו לאינטרנט אני מותקף על ידי סוסים טרויינים [הפיירוול עוצר ומודיע לי]

ספייוור [האדאוור 6 מודיע לי] ואם אני רק מעז הכנס לקזה או ל אימאש ערמות של וירוסים[האנטי וירוס מודיע לי]

כמובן שלא את כולם אני יכול לעצור -וכמו כן הוברר לע שלא מעט מהזבל הזה בא מארצנו הקטנטונת

קשה לי להאמין שאיזה מנייאק חושב שזה מצחיק

האמת אני מיואש

וגם עצבני אולי יש מקום לנקיטת יוזמה במיחוד כאן בפורום הזה שאני מאמין [ברוב תמימות ] בו יש חובבי מחשב אמיתיים -יש להשיב מלחמה

אשמח לרעיונות ואני קורא גם למנהלי הפורום שתפו פעולה :AR15:

פורסם

עדיין אינך מודע לכח ולעוצמה של רשת האינטרנט. עצם היותך מחובר לרשת, חושף את מחשבך ואותך (פרסונלית) לעולם כולו תרתי משמע.

לטוב ולרע, כולם מחוברים. אתרים ידידותיים , ופחות.ובמיוחד כאשר אתה משתמש בתוכנות העברת מדיה פרטית כמו Kazaa ו- Imesh.

כשכתבתי "חושף ...." קשה להקצין ולהגדיר עד כמה אנחנו חשופים.

לא מכל דבר צריך לחשוש, ולא מכל דבר צריך לעשות עניין.

נכון, ברשת יש עשרות אלפים , ואפילו מאות אלפים סוגים של איומים ומוטציות של הרס וכאב פרטי. על זה מבוסס תשתית ענקית של חברות הבונות לנו כלים חכמים העוזרים לנו להתמודד איתם. פרנסה ? בולשיט , לא מעניין אותי ? ובכן זה העולם שבו אנחנו חיים , והאמת , הוא עושה אותו פחות משעמם.

פרקטי, מה כדאי לעשות ? ובכן חברות גדולות , ירכשו את מכשירי Checkpoint ויעלו, בעזרת רכישות רבעוניות את מניית Checkpoint ויובילו את גיל שוויב בטבלת עשירי תבל.

מה אנחנו נעשה ? ובכן נשתמש בכל תוכנות האנטי וירוס החינמיות (שששש... שלא ישמעו ממני המלצה על נורטון אנטי וירוס לא חוקי), וכמובן נגן על המחשב מפני כל המזיקים והמטרידים.

וירוסים- תוכנות אנטי וירוס חייבות להתעדכן כל שבוע , ואפילו חצאי שבוע (עקב הגידול החד בשוק הזה).

טרויינים- כמובן , בעזרת תוכנות כמו Ad-aware , נסיר כמעט את רובם(רצוי כל שבוע בדיקה).

פרצות במערכת ההפעלה- לקרא חדשות והרבה, על כל יום של מציאת פאשלה חדשה במערכות הפלה של Windows.

Spybot- תוכנות כאילו שהתקנתם "בלי כוונה" להוריד עם תוכנות מתאימות .

פורסם
  • מחבר

ראשית אני שמח לתגובה

שנית -אני התכוונתי לפעולה- במובן האקטיבי

דוגמא: אני משתמש בנורטון פיירוול [תוכנה מצויינת אגב] בכל חדירה מאתר השרת של החברה את התקיף ומודיע לי היכן הוא ,כבר הותקפתי מכל פינות העולם -מקהיר ועד לקליפורניה

אבל נוכחתי לדעת שלא מעט סוסים טורייאנים באים מפה -מישראל ,השרת מוסר לי כמובן מספרי ip , הבעיה היא שאני לא ממש יודע להשיב מלחמה לבד חסר לי הידע הטכני ,הזמן והעצבים וכמו שאמרתי לפני כן אני חובב [וחובב מחשבים גאה ] אין זה מקצועי ,

אנ י חשבתי על שיתוף פעולה כל שהוא -מודה הרעיון עדיין אינו מגובש

אשמח לרעיונות

פורסם

לא כל התראה של נורטון היא באמת ניסיון חדירה. אם אתה רואה שממקום מסויים אתה מותקף הרבה פעמים תאתר את המקור ותשלח אי מייל לספק של אותו "תוקף"

פורסם

אז רק לידעתך, הרבה מהתוכנות המותקנות אצליך במחשב יוצרות קשר TCP (להבדיל UDP) כך שהנורטון פייר-וול מזהה כתקיפה מטרות "חברותיות".

אני מחובר לדואר באוניברסיטה , וכל הזמן קיבלתי הודעות התקפה משרת האוניברסיטה. ובכן לא כל IP רשום הוא IP תוקף.

תאמין לי שאזרחי מדינות אירופאיות וארה"ב לא בדיוק יתאמצו ויחפשו אצליך במחשב הזדמנות התקפה יעילה (קיראת מידע ושינויו).

אני חושש יותר ממדינות דרום אסיה (מלזיה, אינדונזיה ) והצפוניות יותר , שם יש ריכוז ענק של מוסלמים שונאי ישראלי ויהודים כאחד שעושים את כל המאמצים בהתקפות מטרות אמריקאיות וישראליות.

האמת היא , שזה החלום שלי, להפיל אתר גדול (עויין ) סטייל חיזבאללה חמאס (כן גם אני אדם , ואני שונא את אוייבי. צר לי שאני לא נאור כמו חברים אחרים כאן , אבל אני עדיין שייך לאסכולת האנושיים), אבל דרוש בשביל זה הקצאת זמן ומשאבים.

לגבי תקיפה של אילו התוקפים אותך , זה ממש חסר סיכוי וחסר תועלת. רוב התוקפים האמיתיים משתמשים בשירותי פרוקסי חובקי עולם, כך שאם תנסה לאתר אותו , תצטרך להיות בקשר עם 10-20 מדינות בעולם, כדי לקרא Log כניסה של משתמש X.

פורסם

האמת היא , שזה החלום שלי, להפיל אתר גדול (עויין ) סטייל חיזבאללה חמאס (כן גם אני אדם , ואני שונא את אוייבי. צר לי שאני לא נאור כמו חברים אחרים כאן , אבל אני עדיין שייך לאסכולת האנושיים), אבל דרוש בשביל זה הקצאת זמן ומשאבים.

לגבי תקיפה של אילו התוקפים אותך , זה ממש חסר סיכוי וחסר תועלת. רוב התוקפים האמיתיים משתמשים בשירותי פרוקסי חובקי עולם, כך שאם תנסה לאתר אותו , תצטרך להיות בקשר עם 10-20 מדינות בעולם, כדי לקרא Log כניסה של משתמש X.

אח.. חלום מתוק של כולנו :smoke2:

פורסם

קודם כל תוריד את התוכנה NETBUSTER ותבדוק שאין לך את ה PATCH של NETBUS במחשב אם יש בעיות אז תהיה איתי בקשר

באייסיקיו אני כבר אדריך אותך מה לעשות ואם זה פורץ אמיתי אז איך להשיב מלחמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים