עבור לתוכן

עדכון bios עזרה

Featured Replies

פורסם

אז ככה,

אבא שלי פירמט לי את המחשב, עכשיו יצא ככה שהמחשב שלי עבד יותר טוב מלפני הפירמוט מה שלא כל כך הגיוני.

אחרי הפירמוט אני הורדתי את הדרייבר forcewave 169 ואני לא יודע אם הוא עדכן לי את הbios.

בדקתי טמפרטורות אבל זאת לא נראית לי הבעיה...

בבקשה תעזרו לי ותביאו לי את העדכון האחרון של הbios לחלונות xp וללוח אם :Asus P5K s775 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E

אני בבעיה קשה, זה מחשב חדש והוא לא נותן ביצועים כמו שהוא אמור להביא....

פורסם

בכדי שיעזרו לך תעלה בשלמות את כל המפרט שלך.

פרט מה הכוונה "...זה מחשב חדש והוא לא נותן ביצועים כמו שהוא אמור להביא..." היכן מתי ולמה אתה מרגיש שהוא לא סוחב..

ביוס לא ממש קשור לביצועי המחשב, אלא אם הזכרונות או המעבד על הלוח הזה דורשים עידכון ביוס.

האם מערכת ההפעלה שלך היא XP SP2?

פורסם

ביוס לא מעדכנים סתם

ובדרך כלל הם לא גורמים לבעיות כאלו

תבין שאם התקנת ביוס נדפקת הרכיב חומרה יכול להיות לא שמיש יותר

פורסם

תבדוק איזו חומרה יש לך, תוריד את הגירסאות האחרונות של הדרייברים המתאימים ותתקין אותם.

אם המחשב עבד טוב קודם, אז סימן שהבעיה היא בכלל לא בביוס, ולכן אין לך ממש צורך בעידכון הביוס.

פורסם
  • מחבר

CPU: Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB

Motherboard: Asus P5K s775 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E

Memory: 1GB Kingston 667Mhz X2

VGA: 8800GTS 320MB Superclocked GDDR3, HDTV ,2xDVI, PCI-E

HD:Hitachi Deskstar 160GB

DVD RW: Lite on DVD±RW LH-20A1P x20 Black

Chasis:

‏Thermaltake Armor Jr VC3000BWS‎ -

זה המפרט בבקשה תעזרו לי , ואני חושב שהביצועים שלו לא טובים מכיוון שכמו שאתם רואים זה מחשב טוב...

ואם אתם מכירים את המשחק counter stirke source אז יש לי בו 200 fps וזה כלום יחסית למה שהמחשב הזה אמור להביא

פורסם

ככה לא בודקים משחקים

גם ככה מעל 60 המסכים של היום לא יודעים לשדר

תוריד את הדמו של COD4 ואז תבדוק בו

אם המשחק עושה בעיות אז יש בעיה

פורסם
  • מחבר

מאיפה אני מוריד את הדמו?

ואם אתה מתכוון למשחק עצמו אז יש לי אותו והכל על הכי גבוה והמשחק עובד חלק, ב res: 1680 1050 והכל על הכי גבוה, אבל anti analysing לא על הכי גבוה.

זה טוב. לא טוב? בבקשה תגידו לי כי אני לא כל כך מרוצה מהמחשב וזה מבאס לאללה

פורסם

אז זה טוב

אין לך בעיה במחשב בכלל אם זה ככה

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה אבל, איך אני מעדכן bios, עדכון לא יכול לדפוק והכי עדכני זה הכי טוב לא?

בבקשה תגידו לי איך אני מעדכן bios כי באמת שאני לא מבין בזה כלום

פורסם

עדכון ביוס כן יכול לדפוק

אולי אתה מתכוון לעדכון דריבר ולא ביוס

שזה סיפור אחר לגמרי

בכל מקרה לפעמים החברות עצמם משחררות תכנות לעדכון ביוס

ולפעמים צריך לעשות את זה דרך DOS או משהו בסגנון

ובו נגיד ככה זה לא תהליך מומלץ בדרך כלל

דריבר אין בעיה לעדכן והוא לא מסכן כלום

פורסם

אם אתה לא מבין כלום בעידכון ביוס, אז מאד רצוי שלא תעשה את זה.

אם אתה מתעקש לעדכן את הביוס, אני חושב שיש פה באתר מדריך שמסביר איך בדיוק עושים את זה. רוב יצרניות הלוחות גם מספקות תוכנה שמאפשרות עידכון של הביוס דרך האינטרנט מתוך Windows, כך שבמקרה כזה לא צריך הרבה ידע, אבל כמובן שגם בצורה הזו יש סיכון (הפסקת חשמל, התוכנה מתקינה את הביוס הלא נכון וכד').

פורסם

עידכון ביוס דרך WIN מחייב ברוב המקרים כונן FLOPPY

לא נתקלתי בלוח שמעדכן ביוס שלא מתאים, הוא יודיע לך שזה לא מתאים. עידכון קושחה כן ניתן לא מתאים.

פורסם

עידכון ביוס דרך מערכת ההפעלה בד"כ מחייב מערכת הפעלה וחיבור אינטרנט - לא כונן FLOPPY. אולי התכוונת לעידכון ביוס דרך DOS, אבל גם אז אפשר להסתדר בלי - אפשר להשתמש ב DOK ככונן איתחול ל DOS, או ב CD שהוא Bootable.

בקשר לעידכון ביוס לא נכון - זה בהחלט אפשרי לצרוב ביוס לא מתאים ללוח. אם אתה מתכוון לזה שהתוכנה שמורידה את העידכון תמיד תוריד את העידכון הנכון, אז אני זוכר שלפני כמה שנים היה מקרה שהשרת של Gigabyte שלח בטעות עידכון ביוס לא נכון ללוחות מסידרה מסויימת, אבל בגלל שההבדל בין הלוחות היה מינימלי (אני חושב שסה"כ היה מדובר על תמיכה ב RAID, ב IEEE או במשהו כזה, שלא היה קיים בלוח שמנסים לעדכן), אז עדיין היה אפשר לעבוד עם הלוח. למעשה אני חושב שאנשים דיווחו על שיפור בביצועים/ביכולות ה OC בעיקבות העיזכון לביוס הלא מתאים. תנסה לעשות חיפוש בפורום - אולי תמצא את הנושא הזה.

פורסם

עידכון ביוס דרך מערכת ההפעלה בד"כ מחייב מערכת הפעלה וחיבור אינטרנט - לא כונן FLOPPY. אולי התכוונת לעידכון ביוס דרך DOS, אבל גם אז אפשר להסתדר בלי - אפשר להשתמש ב DOK ככונן איתחול ל DOS, או ב CD שהוא Bootable.

בקשר לעידכון ביוס לא נכון - זה בהחלט אפשרי לצרוב ביוס לא מתאים ללוח. אם אתה מתכוון לזה שהתוכנה שמורידה את העידכון תמיד תוריד את העידכון הנכון, אז אני זוכר שלפני כמה שנים היה מקרה שהשרת של Gigabyte שלח בטעות עידכון ביוס לא נכון ללוחות מסידרה מסויימת, אבל בגלל שההבדל בין הלוחות היה מינימלי (אני חושב שסה"כ היה מדובר על תמיכה ב RAID, ב IEEE או במשהו כזה, שלא היה קיים בלוח שמנסים לעדכן), אז עדיין היה אפשר לעבוד עם הלוח. למעשה אני חושב שאנשים דיווחו על שיפור בביצועים/ביכולות ה OC בעיקבות העיזכון לביוס הלא מתאים. תנסה לעשות חיפוש בפורום - אולי תמצא את הנושא הזה.

דבר ראשון-ללוחות אסוס יש את הEZ FLASH אפשר לעדכן גם בדוס דרך כונן פלאש (יש לי את הM2N-VM ולא היה לי כוח להרכיב את הכונן דיסקטים אז בטלתי אותו דרך הלוח אם שניתי את הסדר BOOT-UP וזה עבד מעולה..) אבל אפשר גם דרך וינדוס תמצא את הלוח שלך באתר של אסוס(http://asus.com/products.aspx?l1=3 ) אח"כ תוריד את הגרסת ביוס האחרונה של הלוח, תכנס לתוכנה asus update, תעשה גיבוי לביוס הנוכחי שלך (save current bios to file) ואז תעשה update bios from file ותבחר את הביוס החדש שהורדת..העדכון ביוס לא תמיד נחוץ כמו שכבר אמרו לך פה אבל לפעמים יש בביוס החדש תכונות מאוד חשובות שלא התייחסו אליהם פה כשיקול..למשל בעדכון שאני עשיתי אז נוספה לי התמיכה בזכרונות יותר מהירים ועוד תוקנו כמה באגים מעצבנים..אבל שוב-זה לא הכי בטוח אז שיקול שלך..פשוט תקרא מה העדכון מתקן\משפר ותחליט לבד אם אתה רוצה להסתכן..

אה ונזכרתי-אני משתמש וותיק של לוחות אסוס (כבר 3 לוחות) ומשום מה אפעם העידכון ביוס ישירות מהאינטרנט לא עבד לי..אולי לך הוא יעבוד אבל אם הוא לא עובד-פשוט תוריד ידנית את הקובץ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים