עבור לתוכן

בעיה עם 8800gt וקרייסיס

Featured Replies

פורסם

קניתי את הכרטיס הזה ואני בא להרית קרייסיס על high 800x600 והמשחק זז ב19 fps האם זה אמור להיות ככה? כי ראיתי משתמשים אחרים עם אותו כרטיס ופועל להם יותר טוב

• תגובות 55
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כרטיס מסך הוא לא הפקטור היחיד בביצועי המחשב.

בוא ספר לי על המפרט שלך.

פורסם
  • מחבר

מעבד e6400 ו2גיגה זיכרון חוץ מזה אני לא יודע

פורסם

הוא לא אמור...

התקנת דרייברים אחרונים?

פורסם

ספק כוח?

פורסם

זה לא משנה אחי יש כרטיס יותר חזק משלך ואני מקבל גם בערך 20 FPS על 800X600 אבל מקבל 50-78FPS על 1204X768 או שאני מקבל 45-57FPS על 1204X1280.

קרייסיס הוא משחק דפוק, התכנות העקום שלו מתיישר עד היום עם פאצ'ים הדרך שלו מקרייסיס שלא יודע לנצל חומרה לקרייסיס ללא בעיות ארוכה מאד.

תן לי את הרזולוציה הנכונה של המסך שלך, זאת שאתה עובד איתה עם הווינדוס עצמו, ותרשום גם איזה עלא איזה פרטים אתה מריץ את קרייסיס.

אגב, המעבד שלך קצת חלש אחי, קרייסיס דורש quad-core בשביל לרוץ חלק עם כרטיסים כמו Ultra או GTS 512 G92...

אני מצאתי פתרון אחר - 2 מערכות קירור ואוברקלוק מ1066 לבאס של quad-core שמספרו 1333... שמע אחי, אפילו עדיין אני מתקשה להריץ את המשחק.

פורסם
  • מחבר

אז מה הבעיה בעצם? כי ראיתי מלא משתמשים שמריצים עם הכרטיס הזה את המשחק חלק על high ויכול להיות שאם אני יעלה רזולוציה זה ישפר את הביצועים?

זה נשמע קצת מוזר לא?

פורסם

אני יודע שזה מוזר אבל זאת המציאות.

אין לי מושג למה זה ככה באמת.

אם אתה על GT רגיל לא תוכל לשחק את המשחק חלק על high כי יהייה לך FPS מאד נמוך עם רזולוציה נמוכה או עם 1204x768...

לכן תוריד הכל למדיום

פורסם
  • מחבר

לא הגיוני ראיתי מלא משתמשים בגיימספוט עם הכרטיס הזה משחק על High חלק ברזולוציה 1024x768

מה אתה רוצה להגיד לי שזרקתי 1400 שקל לפח?

ואפילו cryteck הציעו מפרט שיריץ את המשחק על high בצורה חלקה והם כללו שם את ה8800gt

פורסם

אחי קרייטק מזיינים את המוח.

תשאל את מנכ''ל קרייטק שהוא גם המנהל והעורך הראשי של קרייסיס "עם איזה כרטיס עליי להריץ את המשחק חלק על high" והוא בעצמו יהסס כשיענה לך!.

ותשמע, אני שמתי 1850 שקל על הכרטיס החזק בשוק (עם הנחה כמובן).

קרייסיס לא זז אצלי חלק, על 1204X768 הוא זז בין 42-75FPS... שכל הפרטים על מדיום.

אין אחי קרייסיס הוא משחק בעייתי, העריכת שלבים שלו על הפנים - יותר מדיי פתוח לרווחה, ניצול חומרה דפוק, תכנות עקום, יותר מדיי יפה ומשוקע.

GT אחד לא יספיק לצערי.

אבל אל תראה את זה ככה, GT הוא כרטיס תותח ביותר, את כל שאר המשחקים אתה תוכל להריץ חלק ובכיף!

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע לא נראה לי שהמשתמשים בגיימספוט שקרנים

לדעתי הכרטיס הזה כן יכול להריץ את קרייסיס על high ברזולוציה לא כל כך גבוה

כי אנשים אחרים הריצו עם אותו כרטיס על הגדרות יותר גבוהות ממה שאני מריץ.

לדעתי הכרטיס אצלי פגום או שיש צוואר בקבוק כי נגיד בבטאלפילד 2 אני מקבל 70-90 fps על הגדרות הכי גבוהות ואני חושב שאני צריך לקבל יותר

פורסם

הכרטיס הזה מריץ את המשחק יפה מאוד מעל רזולוציה של 1024*768, תפסיקו לזרוק שטויות.

אם אני עם כרטיס 8600GT מריץ על 1024*768 בסביבות של 35 FPS אז כרטיס שפי 4 משלי לא יצליח?

השאלה לפותח התראד,

האם כך בכל משחק? ניסיתי משחקים כבדים אחרים? COD4 למשל דיי דורש מהכרטיס גם

מה הספק כוח שלך? איזה דגם כמה וואט?

למומחים יותר, האם הכרטיס בא עם חיבור חשמל נוסף? אולי לא חיבר אותו כמו שצריך.

פורסם

הכרטיס הזה GT יריץ לו את כל הדברים חלק גם את call 4 ... כי זה כרטיס חזק!.

אבל קרייסיס בעצמו הוא משחק דפוק, יהיו אזורים שהוא יקבל 40FPS ויהיו אזורים של 18-34FPS, תסלח לי אחי זה פשוט לא שחיק

ומי שמשחק בFPS כזה נמוך ואומר שזה זז לו חלק פשוט משקר לעצמו.

אני בשביל לא לשקר לעצמי פשוט מחקתי את המשחק, אני מחכה לדרייברים ולפאץ' ההבאים ונראה אז אם יהייה שיפור.

פורסם
  • מחבר

המוכר חיבר לי אותו בחנות

ויכול להיות שיש צוואר בקבוק עם המעבד?

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים