פורסם 2008 בפברואר 817 שנים הי חבר'ה, יש לי מחשב נייד שקיבלתי מחו"ל של מקניטוש, iBOOK G4 macOS 10.3.5, ומאחר והבנתי שמערכת ההפעלה הזאת מאוד ישנה אני מעוניין לפרמט את המחשב ולהתקין עליו מערכת הפעלה מתקדמת יותר. איך בדיוק אני אמור לעשות את זה ?
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים אתה קונה דיסק של 10.4 , מכניס אותו למחשב - לוחץ על alt/option כשהוא עולה ובוחר את הדיסק - משם זה די מסביר את עצמו.בהצלחה ותתחדש , גירסאת ה12 אינץ של המחשב הזה היא אחד המקים האהובים עלי.ליביו
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים מחבר אה.. לא ידעתי שצריך ללחוץ על ALT/OPTION .. אז זה ממש כמו ב WINOWS עכשיו צריך להוריד או " לקנות " מערכת הפעלה מהסוג שהזכרת
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים מה המהירות מעבד שלו? כי הדגמים היותר מאוחרים שלו יכולים להתמודד גם עם 10.5 שהיא ההכי חדשה.
פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים מחבר מהירות המעבד שלו היא 1.2GHz . נראה לי חלש קצת לא ? חחחבעקרון השאיפה שלי היא להשתמש במחשב הזה עם המערכת הפעלה המקומית + להתקין עליו במתכונת BOOT CAMP גם WINDOWS.
פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים אי אפשר להתקין Boot Camp על iBook.מה שכן אני עם מחשב רק טיפה יותר טוב ואני מריץ עליו לאופרד (10.5).
פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים שכחתי רק לציין שצריך לבדוק גם כמה זכרון יש לו, המחשבים האלה הגיעו בזמנו עם 256 מגה וזה ממש לא מספיק, אם אתה יכול לקנות גיגה זכרון או אפילו רק 512 מגה זה יהיה הרבה יותר טוב.
פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים מחבר Decktor, שאלה אליך, ואם אתקין על הIBOOK שלי לאופרד אז אוכל להפעיל גם WINDOWS לא? לאופרד תומך בשיטת ה-BOOT CAMP לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.