עבור לתוכן

יש אפשרות לחבר את המחשב לטלוויזיה ולראות טוב?

Featured Replies

פורסם

לא... אתמול חברתי טלויזיה של Toshiba 21" למחשב שלי {מפרט בצד, כרטיס מסך 9500פרו}

מי שמכיר יש חיבור של 21 פינים מאחורי הטלויזיה שמחברים אליו מכשירי Video, DVD וכאלה...

יש כמו מפצלים שמחברים לחיבור הזה {זה נותן חיבור של בננה ו-Svideo ועוד כמה חיבורים}

ובקיצר חברתי לטלויזיה את ה-Svideo בקצה אחד בקצה השני את ה-Svideo למחשב ויצאה ממש

איכות טובה והגדרתי גם בדריברים של ATI על חדות מרבית וניגוד מרבי ומניעת ריצודים וכאלו...

בקיצר הכתב היה ברור ממש ולא היו טשטושים.

המתאם הזה עולה בסביבות ה-30ש"ח בחנות אלקטרוניקה.

• תגובות 44
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הבעיה שהTV שלי היא מלפני 4-5 שנים ככה, אז אין

SONY 25INCH

מישהו יכול לענות לי על השאלה? כי אם כן, אני קופץ לחבר ולוקח.

עריכה- אני הולך לנגב ממנו את הכבלים

:)

פורסם

לא... אתמול חברתי טלויזיה של Toshiba 21" למחשב שלי {מפרט בצד, כרטיס מסך 9500פרו}

מי שמכיר יש חיבור של 21 פינים מאחורי הטלויזיה שמחברים אליו מכשירי Video, DVD וכאלה...

יש כמו מפצלים שמחברים לחיבור הזה {זה נותן חיבור של בננה ו-Svideo ועוד כמה חיבורים}

ובקיצר חברתי לטלויזיה את ה-Svideo בקצה אחד בקצה השני את ה-Svideo למחשב ויצאה ממש

איכות טובה והגדרתי גם בדריברים של ATI על חדות מרבית וניגוד מרבי ומניעת ריצודים וכאלו...

בקיצר הכתב היה ברור ממש ולא היו טשטושים.

המתאם הזה עולה בסביבות ה-30ש"ח בחנות אלקטרוניקה.

חיבור סקארט (21 פינים) הוא באמת הכי איכותי מכיוון שהוא מספק הפרדת צבעים יותר טובה מהחיבורים האחרים

פורסם

לא תוכלו להשיג איכות של מסך מחשב מהסיבה הפשוטה (כפי שציין r-e-l לפני) שלטלווזיות יש רזולוציה מאוד נמוכה, על מנת לראות טוב תצטרכו להוריד את הרזולוציה הכי נמוך שתוכלו ולהגדיר חדות בהירות וכדומה בכרטיס המסך עד שתגיעו לרמה מתאימה.

אך עדיין, על מנת להשיג איכות של מסך מחשב תצטרכו טלווזיות פלזמה או HDTV.

אגב, האיכות של חיבור הs-video ושל הscart היא זהה מכיוון שזה אותו דבר רק עם פלאג שונה, הסקארט מכיל עוד חיבורים מכיוון שיש לו גם אודיו שם.

הכי טוב לראות אם האיכות טובה זה לנסות בעצמך, אף אחת לא יכול להגיד לך אלא אם כן יש לו אתו שילוב של כרטיס מס\כרטיס פורס וטלוויזיה בדיוק.

פורסם

מישהו (DINO) מתנדב לצלם את הטלוויזיה בשעת מעשה?

מעניין אותי לראות כיצד זה נראה.

אגב, RADEON 9000 PRO יספק איכות TV טובה או דומה לTI 4200?

בכלל, איזה כרטיס עדיף ליציאת TV? רדאון או Ti?

פורסם

לכל סדרת הRADEONS יש יציאת TV ומקודד טוב יותר מאשר לכרטיסי NVIDIA.

פורסם

מישהו (DINO) מתנדב לצלם את הטלוויזיה בשעת מעשה?

מעניין אותי לראות כיצד זה נראה.

אגב, RADEON 9000 PRO יספק איכות TV טובה או דומה לTI 4200?

בכלל, איזה כרטיס עדיף ליציאת TV? רדאון או Ti?

Sorry, אין לי כוח לקחת את המחשב לקומה השניה.

פורסם

פעם אחרת.

יש הבדלים בטיב הקידוד בין 9000 PRO לבין 9500 למשל?

פורסם

היה לי את שתי הכרטיסים {ה-9000פרו לשבוע אחד} והאיכות של ה-9500Pro ב-TV/OUT יותר טובה. ;)

פורסם

לכל סדרת הRADEONS יש יציאת TV ומקודד טוב יותר מאשר לכרטיסי NVIDIA.

טעות בידך... כל חברה שמה את המקודדים שלה.......

פורסם

IronEddie בכרטיסים של ATI לרוב החברות או אפילו לכולם יש את אותו הצ'יפ של TV/OUT,

כל הכרטיסים מיוצרים ע"י Shappire ועוד חברה אחת והם משתמשים באותם הצ'יפים ככה

שאין הבדל אם תקנה Hercules או PowerColor.

פורסם

חיבור סקארט (21 פינים) הוא באמת הכי איכותי מכיוון שהוא מספק הפרדת צבעים יותר טובה מהחיבורים האחרים

SCART זה בדיוק כמו AUDIO+COMPOSITE+SVIDEO IN+OUT

הוא פשוט אמור לבחור לבד את הדרך הכי טובה לחבר ולא לסמוך על אנשים (שיבלבלו במוח)

SCART SPEC:

http://freespace.virgin.net/matt.waite/resource/av/scart.htm

האיכות _VIDEO_ המכסימלית שSCART יכול לתת = SVIDEO ולכן הכי כדאי להשקיע ב בSVIDEO איכותי!

פורסם

תנו לי לסכם את הנושא כך.... :

יציאה אנלוגית לעולם תהיה פחות טובה מיציאה דיגיטלית בגלל אובדן מידע הנגרם ע"י התנגדות הכבלים.

ולכן אורך החוטים הוא ביחס הפוך לאיכות התמונה.

יציאת הS-Video דומה ליציאת המוניטור בצורת המידע אותה היא שולחת, רק אנלוגית, ולכן האיכות שלה נמוכה יותר, אך לא בהרבה.

ועל כן ידידי ,לעולם לא תוכל לצפות בDesktop שלך בצורה ברורה כמו בשימוש במוניטור.

סרטים לעומת זאת מכילים פחות פרטים בתוכם ולכן איכות היציאה הנ"ל (או הבננה RCA) מספקים בהחלט.

• 2 שנים מאוחר יותר...
פורסם

כן סיכום יפה אבל עדיין יש לי שאלה.

חיברתי את המחשב שלי (בעל רדאון 9550 ) לטלוויזיה 43''.

הכבלים קצרים (אורך של מטר) מסוג s-video .

יש לי רק בעיה אחת - ריצודים. אני לא רואה חלק את הסרטים ! אני רואה כמו פליקר איטי . לדוגמא אם אני אצלם עם מצלמת ווידאו מסך של מחשב אני אראה ריצודים. אז אותו דבר רק פחות.

איך מונעים את זה ??? ניסיתי הכל בין 60 ל 100 hertz . לא הולך.

למישהו יש רעיון ?

פורסם

למה הקפצת דיון כזה ישן?!?! :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים