פורסם 2003 באפריל 2022 שנים לא אמרתי שהאיכות לא טובה יחסית לTVOUT! פשוט צריך לאמץ את העיניים כאשר אתה צופה בסרטים?
פורסם 2003 באפריל 2022 שנים יש לי במחשב הישן גי-פורס 2 MX ויציאת הTVOUT שם יותר טובה ואיכותית מהכרטיס במחשב החדש שהוא רדאון 9500 לא יודע למה אבל זה ככה וזה די מוזר ???
פורסם 2003 באפריל 2022 שנים לי יש טלויזיה 63" ורואים איתה מצוין נ.בעובדת ב 100 HZאז מה אתה מצפה, שהיא תעבוד חרא?בשביל זה שילמת 30 אלף שקל! ;Dועומרי, אם אני מחבר את המחשב לטלויזית SONY 25", תהיה איכות?איך אני יודע מה הHZ של הTV?
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים ככה זה, על תצפה לעבודה נוחה על השולחן עבודה !העיקר שבסרטים אתה נהנה, זה החשוב ביותר כאשר אתה משתמש ביציאה, לא כך ?
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים אצלי זה עבד +- טוב עם הכרטיס מסך שליאבל הכתב של הWINDOWS מטושטשרק אם אני מוריד את זה ל 47HZ רואים סביר, אבל אז זה יוצא מגבולות המסך.
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים אף פעם לא תגיע בטלויזיה רגילה לאיכות של מסך מחשב בגלל הסיבה הפשוטה שהחדות של הטלויזיה וצפיפות הפיקסלים שלה נמוכים בהרבה מזה של מסך מחשב...
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים עוד משהו שאני רוצה לברר:S-VIDEO זה היציאה הצהובה עם הפין הברזלי או החיבור הזה עם ההרבה פינים, כמו PS\2?
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים מחבר אז תסבירו לי למה במקום עבודה שלי מחברים מקרן ורואים באיכות מצויינת את הDESKTOPוהסיבה שרציתי עבודה נוחה על הטלוויזיה כי יש מחשבים שקוראים להם Barebones ולמה הם נועדו אם לא לחבר אותם בסלון?
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים מקרן הוא בעל איכויות יותר טובות ממסך טלוויזה, (תראה את המחיר 8) )רוב המסכים הרגילים הם בעלי רזולוציה של 600X800 ותדירות של 60HZככה שאין מה לצפות לאיכות טובה במיוחד,טלוויזיות יעם כניסת s video יתנו איכות טובה יותר כי המקודד טוב יותר - בנוסף צריך לשם לב לכך שהכבלים - במיוחד אם הם ארוכים - יהויו מאיכות טובה - זה נותן הבדל משמעותי
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים עוד משהו שאני רוצה לברר:S-VIDEO זה היציאה הצהובה עם הפין הברזלי או החיבור הזה עם ההרבה פינים, כמו PS\2?S-VIDEO זה המחבר עם כמה פינים {דומה ל-PS2}
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים מחבר מצאתי מתאם לטלוויזיה אבל אני לא יודע עד כמה הוא שווה:http://www.avermedia-usa.com/products/comptv.shtml
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים לא בא לי עכשיו לקרוא את 3 העמודים הקודמים, לא הבנתי איך אתה רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה? תסביר אולי יש לי פתרון בשבילך.
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים מחבר לא בא לי עכשיו לקרוא את 3 העמודים הקודמים, לא הבנתי איך אתה רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה? תסביר אולי יש לי פתרון בשבילך.שאלתי איך אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה ולקבל איכות כמו של מסך מחשב (שהDESKTOP יהיה ברור וחד)וביקשתי פיתרונות, יש לך רעיון? או אתה מכיר מתאם כזה שעובד?
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים חשבתי על משהו מעניין:אם אני מחבר לכרטיס כבל S-VIDEO(כמו הPS\2, עם הפינים), ולקראת הסוף משתמש במתאם להעביר ליציאה הצהובה, ועוד איזה מטר\שניים של היציאה הצהובה. האיכות תהיה יותר טובה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.