פורסם 2008 בפברואר 817 שנים טוב אז ככה יש לי גם אופן SUSE וגם ויסטה במחשב אני רוצה להפעיל את ויסטה מתוך SUSE בשביל שאני יוכל להריץ את הביטורנט שבויסטה שאני בלינוקס וככה יהיה לי יותר זמן לשחק אם המערכת איזה תוכנה מומלצת? ואיך להתקין ?
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים ...אז? זה לא כאילו אם תתקין תוכנת ווירטואליזיה אתה תוכל להשתמש בהם-אתה תצטרך להתקין וויסטה מחדש על הVM שלך. מה יצא?לינוקס תומך בNTFS בימינו, פשוט תתקין על לינוקס ביטורנ ותוריד.תעלה מהמחיצה של ויסטה.
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים ...אז? זה לא כאילו אם תתקין תוכנת ווירטואליזיה אתה תוכל להשתמש בהם-אתה תצטרך להתקין וויסטה מחדש על הVM שלך. מה יצא?לינוקס תומך בNTFS בימינו, פשוט תתקין על לינוקס ביטורנ ותוריד.תעלה מהמחיצה של ויסטה.NTFS בלינוקס זה רק RO, כן יש RW אבל תנסה לעשות את זה למחיצה שיש עליה windows ועוד vista ותראה אם מערכת ההפעלה לא תאנוס אותך בחזרה...
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים NTFS בלינוקס זה רק RO, כן יש RW אבל תנסה לעשות את זה למחיצה שיש עליה windows ועוד vista ותראה אם מערכת ההפעלה לא תאנוס אותך בחזרה...אז אולי אתה לא מכיר את NTFS-3G זה עובד גם עם NTFS 4
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים בלי NTFS-3G היא רק RO לא ?בכל מקרה, אפשר להתקין wine ולהריץ דרכו את uTorrent וזה גם מה שהם ממליצים, אבל יש מספיק קליינטים טובים.בכל מקרה, vmware היא התוכנה הכי טובה גם בלינוקס.
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים יש גם RW בלי ה3G, אבל שם באמת יש סיכון. ה3G עובד די טוב, למרות שיש לדובי נקודה, לא ניסיתי אותו עם ויסטה.VMWARE אכן טוב, אבל לא חינמי עד כמה שאני יודע. מישהו ניסה את XEN?
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים מחבר התקנתי את ווירטואלבוקס מקודם זה נותן לי אפשרות להתקין עליו מערכת הפעלה אבל לא להשתמש במערכת קיימת התקנתי גם את WINEאבל לא מצאתי אותו איפה הוא אמור להיות בתכנות ?
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים זה מה שווירטואליזציה עושה- אתה מתקין על הVM שלך מערכת חדשה, אתה לא יכול להריץ קיימת. וWINE נמצא בטרמינל שלך. wine appname.
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים מחבר אז איך אני מתקין תכנות של WIN דרכה ? במיוחד מעניין אותי ביטורנט ופירפוקס לWIN
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים אבל....למה?! יש FF גם ללינוקס, וגם BT יש.אבל בסדר. אמרתי לך כבר. פתח תרמינל ואזwine yourwinstuff.exeאמור להריץ ולהתקין. מיותר לחלוטין, ואם אתה מחפש WIN בלינוקס, אתה לא בלינוקס מהסיבות הנכונות.
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים מחבר אני בלינוקס לשחק קצת אם המערכת וללמוד עליה נכון שאני לא עוזב את WIN בשלב הזה -אבל לוקח זמן ללמוד מערכת חדשה ובינתיים יש דברים שאני רוצה לעשות שאני בלינוקס
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים אז אולי אתה לא מכיר את NTFS-3G זה עובד גם עם NTFS 4 מכיר זה לא אומר שהRW באמת עובד, כן אתה יכול לכתוב אבל אז אתה תהנה מconsistency checks בכל עליה של מערכת ההפעלה ועם סיכוי לא רע לאיבוד הקבצים במיוחד אם אתה מתעסק עם system partition.
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים לvmware יש גרסה חינמית ללינוקס.באובונטו כל מה שצריך לעשות זה add programsלא יודע מה יש ב סוסה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.