פורסם 2008 בפברואר 717 שנים שלום לכם.יש לי כרטיס של ג'יגהבייט 8500gtואני רוצה לחבר את הטלויזיה לכרטיס מסךאיזה כבל אני צריך לקנותבטלויזיה יש לי בננות צהוב ולבןובכרטיס אני לא יודע איזה חיבור זהצירפתי תמונה של הכרטיס.תודה רבה על עזתכם.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים כן זה חיבור S-VIDEO אם אין לך חיבור כזה בטלויזיה אתה יכול לקנות מעביר לRCA זה כבל שבצד אחד יש S-VIDEO ובצד שני RCA כמו בתמונה
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים מחבר אני לא הצלחתי לחבר עם כבל של svideo (עם ה 4 פינים)הוספתי תמונה של הכבל[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים לא הצלחת לחבר (פיזית) או לא הצלחת לראות בTV?איזה כבלים קיבלת עם הכרטיס מסך?
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים מחבר לא הצלחתי לחבר פיזית את הכבל לכרטיס מסךולא קיבלתי כבלים עם הכרטיס מסך*עכשיו כשאני מסתכל מספר הפינים של הכבל הוא 4 ומספר הפינים שבכרטיס מסך הוא יותר מארבע*
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים לא הצלחתי לחבר פיזית את הכבל לכרטיס מסךולא קיבלתי כבלים עם הכרטיס מסך*עכשיו כשאני מסתכל מספר הפינים של הכבל הוא 4 ומספר הפינים שבכרטיס מסך הוא יותר מארבע*מוזר אני ראיתי בעניים שלי S של 4 פין נכנס יופי בחיבור של 8
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים מחבר אני ניסיתי עוד פעם לחבר את הכבל עם ה4 פינים וזה לא ניכנסהאם צריך לקנות כבל מיוחד לזה?
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים אני ניסיתי עוד פעם לחבר את הכבל עם ה4 פינים וזה לא ניכנסהאם צריך לקנות כבל מיוחד לזה?מאיפה אתה יש לי כזה מתאם חדש לגמרי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.