פורסם 2008 בפברואר 717 שנים שלום לכולם!מדובר בכרטיס מסך 7600gs 512 mb ..אני כבר כמה ימים לא מצליח להפעיל את הפילטרים של הכרטיס מסך שלי .אני מגדיר דרך הדרייבר ב global setting שיופעלו הפילטרים בכל המשחקים ...ניסיתי את כל הרמות של הפילטרים כגון : 4 ,8 16 וכו'.......אבל אין שום תגובה במשחקים ..זה לא משפיע בכלל זה לא מאט ולא משפיע על הגראפיקה ץץומי כמוכם יודע כמה זה משמעותי...מזה יכול להיות ...החלפתי כמה דרייברים וזה לא עובד לי ..זה עבד לי עד לפני כמה ימים...תודה מראש לכל העונים!
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים דרך הגדרות המשחק ניסית להפעיל פילטרים?באיזה משחקים אתה מנסה לשים פילטרים?יש משחקים שזה עובד?
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים מחבר כל המשחקים שיש להם את האפשרות הזאת היא פועלת מצויין אבל יש משחקים אפילו יותר חדשים שאין את האפשרות ואני מנסה להפעיל וזה לא עובד....אבל שוב בהתייחס לתגובה שלך ...משחקים בעלי אופצייה לפילטרים זה עובד טוב .....זה מה שמוזר...
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים יכול להיות שכיוונת את שליטת הפילטרים על בשליטת תוכנה ובגלל זה אתה צריך לשים פילטרים תוך כדיי משחק
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים מחבר תודה רבה על העזרה חבר'ה.... הסתדרתי בסוף. הסרתי שאריות דרייברים קודמים ומחקתי רגים של ההתקנות הקודמות וזה הסתדר. שוב תודה ואפשר לנעול . לילה טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.