פורסם 2008 בפברואר 717 שנים שלום לכולם.קוראים לי עידו ואני חבר לעבודה של נדב [blackCat28] וגם לי יש בעיה.בעבודה אני משתמש ביוניקס וגם בבית יש לי OPENBSD , ואני רוצה להתחבר מרחוק בעזרת פקודה פשוטה .המטרה שלי זה או להתחבר מרחוק בשביל לכתוב כמה פקודות או בשביל עבודה ממושכת עם המחשב .מקווה שתוכלו לעזור לי.ד"א,אני מקווה שזה אפשרי להגיב מהמשתמש שלו כי אין לי זמן לפתוח משתמש חדש.תודה רבה.
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים לא בעיה שלנו אם אתה מתחבר דרך המשתמש שלו טוב, אז תדע שיוניקס היא מערכת עם הפקודות הכי נוחות שיש , פקודה אחת היא: rlogin hostname -l username hostname - המחשב שאליו אתה רוצה להגיע username - כמובן שם משתמש בעבודה שלך/בבית צריכים להכיר בשם המשתמש כדי שתוכל להכנס. פקודה שנייה (לביצוע פקודות ולא לשימוש ממושך כמו שימוש בתוכנות עם GUI ) היא : rsh hostname l username אותו הדבר בקשר להוסט ולשם משתמש ^^ ויש גם תוכנה ליוניקס ששמה SSH : ssh login@hostname login - שם משתמש hostname - המחשב שאליו אתה רוצה להגיע אחרי זה תקבל הודעה ותצטרך להקיש סיסמה. זהו , כך תוכל לשלוט במחשב מרחוק
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים מחבר אחי אתה המלך.אתה לא יודע כמה עזרת לי.אני מודה לך גם בשמו של נדב.[br]פורסם בתאריך: 7.02.2008 בשעה 17:13:17אה ושאלה נוספת עם אפשר,איך אני משתמש בSSH גם בשביל ווינדווס?אם אני ירצה להתחבר לווינדווס...
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים אתה צריך תוכנה כמו puttyhttp://www.math.umd.edu/department/computer/pc/howto/ssh/Documentation/putty/putty.htmlמדריך קצרצר באתר וגם הורדה .
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים אם אתה לא רוצה שיזמברו לך את המחשב מרחוק אז אל תשתמש בrlogin/rsh. השתמש רק בssh.
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים נכון באמת אין ילדים שמריצים סקריפטים מפגרים שהם לא מבינים כדי "לפרוץ " למחשבים לא מוגנים ולהרגיש "האקרים".הם גם לפעמים עושים נזק סתם בשביל הכיף.
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים להתחברות באינטנרט תמיד כדאי להשתמש ב SSH. אתה גם יכול להתחבר באופן גראפי ע"י vnc.
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים שלא תעז לעבוד ב RLOGIN לא משנה איפה אתה נמצא תעבוד אך ורק על SSH לא חסרים אנשים שעושים סניפינג ויעלו על הסיסמא שלך בשנייה במיוחד ברשת
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים אפשר לבצע התחברות של VNC בערוצים של VPN או SSH ללא בעיות. כמובן שאין מה לפרט לגבי מידות האבטחה כאשר מדובר באינטרנט
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים אם יש לך המצלות לפתורונות VPN לשרת לינוקס אשמח אם תענה בדיון שפתחתי פה בנושא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.