פורסם 2008 בפברואר 717 שנים בוקר טוב,אני לפני קניה של ראוטר אלחוטי linksys wrt54glהראוטר הולך לעבוד מול 2 מחשבים (אחד חוטי השני אלחוטי), עם הרבה תעבורת p2p (לא 24/7 מכיוון שאני משחק בשאר הזמן ;D), החיבור יהיה בhot (כלומר l2tp/pptp) עם מסלול gamer (לא נראה שזה משנה אבל שיהיה)איך הוא בp2p? שורד חזק? יש צורך באיתחול כול שבוע? יש משהו מומלץ יותר ממנו באותו טווח מחירים פחות או יותר?ובנוסף, האם יש פתרון בdd-wrt לבעית החיבור בארץ עם l2tp/pptp? אם לא האם יש למישהו ניסיון עם FW אחרים (tomato וכו'), איך הם?תודה על העזרה
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים אני גם כן משתמש ב wrt54gl ואין ספק שהוא אחד הנתבים ה"חזקים"שיש היום בשוק, בעיקר מבחינת היכולות שלו לקבל קשוחה צד שלישי.התשובה תהיה בהתייחסות לכל קשוחה.הקשוחה ברירת המחדל של WRT54gl: לא יצא לי לעבוד איתה, איךשקניתי את הנתב החלפתי את הקשוחה. הבנתי שיש בחלק מהגירסאותבעיה עם P2P שגורם לצורך באיתחול כמה מספר ימים (תלוי באינטנסיביות)http://utorrent.com/faq.php#Special_note_for_users_with_Linksys_WRT54G_GL_GS_routersהקשוחה Tomato: אני משתמש בקשוחה הזאת. יציבה ומהירה, אני לאמאתחל אותה בכלל, רק בשביל לעדכון אותה. היא לא פונקציונלית כמוDD-Wrt. מה שטוב בה שהיא תומכת בכל סוגי ההצפנה, שינוי עוצמותשידור ועוד.הקשוחה DD-Wrt: ניסתי לפני איזה חודש ככה את הבטא האחרונה, איןשינוי, אינה תומכת בחייג לשרתי pptp/l2tp בארץ, ובאמת שאין לי מושגלמה. עוד מעט צריכה לצאת גירסה חדשה, אולי המצב יהיה יותר טוב שם.הקשוחה OpenWRT: מסורבלת מעט לדעתי, אבל מאוד מודולרית. עםקשוחות כמו DDwrt ו Tomato אני לא חושב שמישהו צריך להתעסקעם OpenWRT אלא אם כן הוא מפתח או משתמש כוח. (VPN ועוד...)זהו, אני שוב פעם יגיד שאני מאוד מרוצה מהנתב הזה.
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים מחבר iTK98 - אתה מחובר דרך הכבלים?לגבי tomato, מה ההבדל בין Tomato Adventure לTomato "רגיל"?
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים כן אני בכבלים.בקשר ל-Tomato Adventure אם אני לא טועה זאת גירסה מסויימת(1.14) ולא מעבר, פשוט היא קבלה בנוסף שם. יכול להיות שאני טועה,צריך לבדוק באתר.
פורסם 2008 במרץ 417 שנים מחבר שאלה נוספת -יש הבדל בין גירסה 1.0 ל1.1? או שזה זהה לחלוטין (חוץ מאשר האפשרות של flash לקובץ מעל 3mb) ואפשר לשדרג לבד?תודה
פורסם 2008 במרץ 417 שנים יש לי אותו ראוטר עם 7 משתמשים - 2 מהם אלחוטיים עם תעבורה P2P 24/7 עם QoS פנימי אחלה ראוטר!Connection Uptime15 days, 16:24:23 ועדיין ממשיך חזק אחרי שבועיים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.