פורסם 2008 בפברואר 617 שנים יש לי רשת בבית הגדרתי במחשב עם המדפסת שהיא תיהיה משותפת.איך במחשב השני אני מגדיר ככה שאני יכול להדפיס מהמחשב המרוחק למדפסת?
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים תתחבר למחשב שהגדרת בו את השיתופים ותעשה קליק ימין על המדפס ותבחר ב"התחבר".
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים מחבר באיזה מחשב לעשות קליק ימני על המחשב עם המדפסת או בלי המדפסת? דרך אגב באף אחד מהחשבים אין לי את האפשרות של "התחבר" אמרו לי שאני צריך במחשב שאין בו את המדפסת פשוט למצוא את המדפסת ברשת דרך "הוספת מדפסת" נכנסתי לשם ואני לא יודע מה למלאות בשורה הזאת.תראו..
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים אתה נכנס מהמחשב המרוחק למחשב שיש בו את המדפסת. אתה עושה את זה דרך "מיקומי הרשת שלי" או ע"י התחל->הפעלה->ip address\\ (של המחשב השני).שם תמצא תיקית מדפסות, תכנס, יהיו שם המדפסות המשותפות. תלחץ כפתור ימני על המדפסת הרצויה ותבחר "התחבר" ותאשר את ההודעה.אחרי כל זה, יופיע במחשב המרוחק תחת "מדפסות ופקסים" המדפסת המשותפת עם סימן של צינור כזה מתחתיה.
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים מחבר במיקומי הרשת שלי אין "מדפסות" לא מצאתי שם את זהובמדפסות ופקסים יש את המדפסת עם צינור מתחתיהאז למה זה לא מדפיס לי?
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים צינור מתחת זה אומר שזה מדפסת רשת, כלומר יש מדפסת משותפת שאתה כבר מחובר עליה. תבדוק שזאת באמת המדפסת ששיתפת ושהיא עובדת בצורה תקינה. בנוסף אל תשכח שכדי להדפיס המחשב שאליו מחוברת המדפסת חייב להיות דלוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.