פורסם 2008 בפברואר 917 שנים אתה עדיין מדבר באוויר. אם יש לך ביקורת להעביר תעשה את זה בצורה ממוקדת עם דוגמאות ספציפיות.אתה אומר שזה היה לפני חצי שנה? מאז השתנו הרבה דברים בויסטה.אתה אומר שלא הייתה תמיכה בחומרה? איזה חומרה? זה עדיין המצב?אתה אומר בעיות עם פריים רייט, איזה גרסה של הדרייבר? זה עדיין קורה עם הדרייבר החדש? זה בכלל בעיה של מיקרוסופט או של נוידיה?המחשב מרסט? זה בכלל לא קשור לויסטה, זאת בעיה בחומרה או בדרייברים או בתוכנות שהתקנת...
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים אחרי השקעה של קרוב ל1000 שקל למערכת הפעלה או יותר אם זה לא OEM ....איך לעזזל אתה יכול להרשות לעצמך עוד השקעה כזו ... כלכלית זה טירוף ! כי בחיים שלי אחרי השקעה של 600 שקל על וויסטה ...לא רואה ...דרך להשקיע על מערכת הפעלה ב 5 שניים הקורובות ... :o
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים המפגש שלי עד היום היה עם ויסטה על ניידים ששם היא (כרגע) מאכזבת בגדול, אפילו על ניידים עם 2 גיגה זכרון.המערכת זזה לאט מאוד, זמני טעינה ארוכים ותקיעות תמוהות.התחלתי לעבוד על מחשב CORE 2 DUO ו4 גיגה זכרון וויסטה אולטימייט שעליו הויסטה רצה בצורה חלקה לחלוטיןועדיין אני לא מבין מה היתרון בויסטה. אפילו קיבלתי מסך כחול אחד, אחרי כל הטענות שויסטה יציבה יותר. ישלציין שעל מחשב זה היתה מותקנת XP במשך כחודשיים והיא פעלה מהר יותר וללא מסכים כחולים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.