עבור לתוכן

xp 32 או 64 ?

Featured Replies

פורסם

ויסטה מתקנת כלכך הרבה באגים קטנים ומעצבנים שלדעתי חבל לפסול אותה על הסף (ראה 30% ממהודעות פה עם בעיות בXP)

זה לא שאין בעיות בויסטה אבל אם יש תיקון לXP אז למה לא לקחת אותו ( בתנאי שהמחשב מספיק חזק)?

על כל החסרונות שלה ויסטה היא כמעט בלתי נראית אחרי התקנה, הרבה פחות התעסקות שזה צעד חיובי למערכת ההפעלה.

• תגובות 35
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מדובר כאן על שיקול כלכלי ...לכן לדעתי היה אפשר לחסוך את הכסף ....ולחכות עוד קצת ...

פורסם

חשבתי שמדובר על מחשב חדש, אם כבר יש לך XP אז אין מה לדבר בכלל.

ויסטה לא מוסיפה היא רק מיפה

פורסם

לי לא יוצא להתעסק עם מערכת ההפעלה עצמה גם ב XP....

פורסם

אם לא היה יוצא לך להתעסק עם מערכת ההפעלה, לא היית יודע כלכך הרבה עליה

עריכה: מה גם שהדעה שלך נוגדת לחלוטין את דעת הקהל הרחב ואת העובדה שמשתנשי PC בדרך מעבירים זמן ניכר בהתעסקות עם חלונות מאלפי סיבות שונות ושאם תתקין XP מחדש יקח לך שעות על גבי שעות עד שזה יהיה ברמה שתוכל להנות מלעבוד עם זה.

פורסם

אוקי, נגדיר את זה יותר טוב במחשב האישי שלי לצרכים האישיים שלי וכיום לא יוצא לי להתעסק עם מערכת ההפעלה. XP ממש שקופה בשבילי

(תגידו, בויסטה תיקנו את זה שה NOTEPAD יכול לקרוא קבצי יוניס עם שורות חדשות נורמלי כבר?)

פורסם

יוניס?

לא ידוע, כשאני מסתכל על גרסת הקובץ notepad.exe כל מה שכתוב זה הגרסה של מערכת ההפעלה.

הקובץ אצלי 165K אני לא יודע אם בכלל התעסקו עם הnotepad

פורסם

התכוונתי יוניקס.. השורה חדשה שם שונה מזה של חלונות, בגלל זה כשפותחים קבצי טקסט שנכתבו ביוניקס ב NOTEPAD כל הטקסט נראה מבולגן.

פורסם

Notepad זה לא בדיוק סיבה להתקין ויסטה. ::)

אם ה-Notepad לא מספיק טוב בשבילך, תתקין PSPad/Edit Plus ואתה מסודר.

פורסם

DUH, זה סתם בשביל הפרנציפ שהמיקרוסופט המפגרים האלו לא הוסיפו לזה תמיכה אף פעם ומעניין אותי לדעת אם זה השתנה.

פורסם

לא יודע איזה אינטרס יש להם לעשות את זה.

אל תשכח שבזמנו הם הרסו לגמרי תאימות לסמבה בכוונה, רק בשביל לדפוק אותם.

פורסם

מה יצא לו מזה?!

אני אף פעם לא מבין למה להתקין 2 מערכות הפעלה במקביל, אפשר הסבר קטן

אצלי תמיד יש 2 מערכות הפעלה במקביל ,(winxp)

אחת למשחקים בלבד עם מינימום שירותים,אפקטים ושאר מרעין בישין זוללי זיכרון וכוח עיבוד

והשניה כוללת הכל ,אינטרנט,תוכנות וכו'.

זה מאפשר לי למשוך את המחשב שנה שנתיים מעבר לזמן שבו הייתי נאלץ לשדרג .

פורסם
  • מחבר

בואו נהייה חכמים נחכה ל SP1 אנשים יתקינו סיקורים והמלצות יגיעו מכל רחבי הרשת ואז נוכל לדעת עם מייקרוסופט הציגו מהפכה

אנחנו כרגע מדברים באוויר מבלי ליישם הוכחות

כרגע לפי דעתי לא כדאי לעבור לויסטה מניסיון אישי התקנתי וסבלתי תקופה

פורסם

גם אם ישלמו לי אני לא אחזור לXP אחרי ויסטה.

כרגע לפי דעתי לא כדאי לעבור לויסטה מניסיון אישי התקנתי וסבלתי תקופה

איזה תקופה? מה קרה? מה לא בסדר? על איזה מפרט? איזה ויסטה? מה השימושים שלך במחשב? יש לך רשת?

כל מה שאמרת בסדר חוץ מהמשפט האחרון שלך שהוא פשוט באוויר וחסר כל בסיס.

פורסם
  • מחבר

תקופה עד ליפני חצי שנה. המחשב היה מרסט. באגים ולא כל הדרייברים נתמכים .על ויסטה אולטימט. בעיקר משחקים וויסטה ידועה בהפחתת פריימים במשחקים ויש המון דיונים על כך קחו לדוגמה את קרייסיס יש הפחתה בין 5 ל 10 פריים וזה בדוק ולא אין לי רשת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים