פורסם 2008 בפברואר 617 שנים עשיתם את זה בדביק לויסטה אבל אני בהתלבטות על ה xp אני רוצה ליקנות ווינדוס ולא יודע איזה כדאי ממולץ המפרט מופיע בחתימה תודה
פורסם 2008 בפברואר 617 שנים אני עכשיו על XP 64. הכל טוב עד שאתה רוצה להתקין תוכנות.. יש הרבה שלא תומכות ב64 ביט.עכשיו נתקעתי עם אייפון שלא רוצה להתחבר על 64 ביט בכלל. סתם התקנתי את המערכת הפעלה הזאת ואני כבר מתכנן לפרמט ולהתקין שוב XP 32...
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים תתקין XP32 ו VISTA64 במקביל.מה יצא לו מזה?!אני אף פעם לא מבין למה להתקין 2 מערכות הפעלה במקביל, אפשר הסבר קטן
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים לפי מה שהבנתי ויסטה עדיין לא יציבה מספיק מאוד תלוי בחומרה.----מה יצא לו מזה?!אני אף פעם לא מבין למה להתקין 2 מערכות הפעלה במקביל, אפשר הסבר קטןבערך מה שיוצא לו מלגלוש בפורום מחשבים.
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים אני על ויסטה 64 ביט ועד לכאן הכל מתקתק חלק.אין בעיות בסאונד, תוכנות גרפיות רצות יפה מאוד ללא נפילות, עובד מצויין עם לוח Wacom.לא הרצתי משחקים אז... אין לי מה להגיד על תאימות אבל סרטים לוקחת בלי מאמץ.מה שרצוי זה שיהיה לה מספיק זיכרון כי היא אוכלת ואוכלת...
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים מחבר אני מאמין שיותר חכם לחכות בסבלונות לעוד גרסאות של עידכונים של ויסטה כי גם ה SP1 יכול לגרום לבעיית הדרייברים הנפוצה סבלנות שווהוחוץ מזה אני מאוד מרוצה מה XP ויהיה קשה להפרד ממנובאיזה שהוא שלב נהייה חייבים אבל כרגע אני חושב שכדאי לחכות מישהו מסכים איתי פה?
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים ושהוא יצא שוב תהיה בעיה של דרייברים ונצתרך לחכות תSP1 עזבו אותכם זה לא ייגמר אם נחכה ונחכה לא נתקדם בחיים
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים אני באמת לא חושב ש VISTA מערכת רעה.....אבל לדעתי XP מספיקה טובה כדי לדלג מעל VISTA ולחכות עד ל WINDOWS7 אם הייתי מספיק חכם הייתי שוקל את זה ... ;D אממ אני לא ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.