עבור לתוכן

עזרה בשיקום- ps2 !

Featured Replies

פורסם

שלום!

אירגנתי ps2 מחבר והוא ללא כרטיס זיכרון וכבל חיבור למחשב ולא רציתי סתם ללכת ולזרוק כסף לפני שאני מבין מה עומד מאחורי הקנייה.

אז ככה מה ההבדל של הגודל בכרטיסי הזיכרון נותן ?

איזה כבל אני צריך לחפש? ובשביל מה?

תודה וסליחה על הבורות..

פורסם

תקנה אך ורק כרטיס זכרון מקורי של סוני של 8 מגה.

אתה לא צריך יותר ותתרחק מהחיקויים.

מה זה כבל חיבור למחשב?

פורסם

כמה גודל כרטיס זיכרון לגבי ps2 כך יותר טןוב, וזה גם לגבי מחשב.

חח, יש בעיה במקלדת

פורסם
  • מחבר

רגע אז לקנות 8 או 16 או אפילו יותר גדול אני לא מבין?

פורסם

כמו שאמרו לך, תקנה רק מקורי של סוני, אתה לא תצטרך יותר מ8 מגה

פורסם

פרז,אני חולק על דעתך,לפעמים עדיף פחות ולקבל אותו באיכות טובה יותר,כמו בPS2 למשל,עדיף לך כרטיס 8 מגה מקורי של סוני מאשר 16 מגה ומעלה של חברה אחרת(כמו MAXX לדוגמא).

פורסם

rEvoLutioN אני מסכים אם דעתך

פורסם

אני קניתי כרטיס לא מקורי וברוב המשחקים הוא בכלל לא מזוהה.

אחרי זה קניתי 8 מגה רשמי והכל מצוין. אל תקנה משהו אחר.

פורסם
  • מחבר

הלינק שהעליתי פה הוא נראה לכם כרטיס טוב?

גם גדול וגם רשום Ps2 שזה אני חושב שאומר שזה מקורי. תגידו לי אם זה כדאי הקנייה שלו בבקשה...

פורסם

רק 8 מגה זה מקורי. האריזה פשוט נראית דומה לאריזה המקורית.

ובאמת שאין צורך ביותר מ-8 מגה. אני כבר שמרתי כמה שמירות בכמה משחקים שונים ועדיין לא נגמר המקום.

פורסם

8 מגה זה מעל ומעבר. לי נגמר המקום רק אחרי שהשתמשתי בכל ה100 שמירות של FINAL FANTASY X ועוד איזה כמה שמירות ב20 משחקים אחרים חח

ומה זאת אומרת לחבר למחשב? כאילו לחבר למסך המחשב או שאתה רוצה לשחק דרך המערכת הפעלה עם כרטיס טלויזיה?

פורסם
  • מחבר

סבבה אם לא צריך יותר מ8 מגה בייט אז אני אקנה את הכרטיס. איך אני יודע שהוא מקורי אם החבילות נראות אותו הדבר?

פשוט ראיתי יציאה מאחורה לusb וחשבתי שאמור להיות חיבור כלשהוא למחשב לעדכון צ'יפ או מערכת בכלל..

אם מישהו יכול בבקשה לפרט לי את האופציות השונות שיש במכשיר?

פורסם

כניסות USB זה לEYETOY ולמקלדת שמשמשת למשחקי רשת (שכעקרון יש רק אחד - MONSTER HUNTER)

חוץ מזה הUSB לא משמש למשהו אחר עד כמה שאני יודע. יש גם כניסת רשת מובנית במכשיר הדק שמשמשת לחיבור לאינטרנט אבל אם יש לך עבה אז אין.

זה בעצם כל מה שיש לדעת, תחבר לטלויזיה ותהנה ;)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם על העזרה! :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים