עבור לתוכן

עדכון: VISTA ULTIMATE מהסתדרות המורים

Featured Replies

פורסם

^^נכון,אבל פותח הת'רד ציין שניתן לעשות "התקנה נקייה",כלומר בלי להתקין על מערכת קיימת אלא על מחשב נקי ממע' הפעלה.השאלה שלי איך זה עובד במצב כזה עם רשיון קודם שיש לי?

פורסם
  • מחבר

אתה לא צריך להכניס אותו, אתה פשוט מתקין את הויסטה עם הרישיון שלה. הרשיון הקודם הוא אם הFBI יקפצו לבקר יום

אחד אז תוכל להציג להם גירסת UPGRADE מרושיינת.

פורסם

אתה לא צריך להכניס אותו, אתה פשוט מתקין את הויסטה עם הרישיון שלה. הרשיון הקודם הוא אם הFBI יקפצו לבקר יום

אחד אז תוכל להציג להם גירסת UPGRADE מרושיינת.

אז אם הבנתי נכון,אני עושה BOOT לויסטה שקיבלתי דרך הסתדרות המורים,בוחר את הכוננים,מפרמט,ומתקין כמו כל התקנה רגילה של ווינדוס?

פורסם

תודה

פורסם

אני דיברתי עם הסתדרות המורים וכבר רכשתי את החבילות,

הויסטה אכן מגיע באריזת OEM, עם דיסק MUI לאנגלית.

אבל, הוא לא דומה לOEM בכך שכאשר אנו מפרמטים את מחשבנו\מחליפים רכיב קריטי במחשב והמערכת מתפרמטת, לא כמו OEM שהיית צריך לקנות מערכת חדשה, פה ניתן להתקשר למיקרוסופט ולהפעיל את הקוד שוב!

בנוגע ל64/32BIT, תקנו אותו אם אני טועה אבל ניתן לרכוש דרך אתר מייקרוסופט במחיר מישלוח ווינדוס ויסטה אולטימט 64BIT במחיר משלוח ללא סיריאל

לפי מה ששמעתי הקוד פועל גם ל32BIT וגם 64BIT:

http://www.microsoft.com/windowsvista/1037/ordermedia/he-il/default.mspx

‏ 64-סיביות

אם במערכת שלך קיים מעבד 64-סיביות, באפשרותך לנצל טכנולוגיה מתקדמת זו ולהזמין מדיית תוכנה 64-סיביות. תקבל את אותו ממשק, אותן תכונות ופונקציות, אך תקבל אותן במערכת הפעלה המנצלת את אפשרות הגישה לזיכרון גדול בהרבה. כל קובצי ההתקנה הם בדיסק אחד. אנא שים לב שמדיית 64-סיביות כלולה בקופסה לצד הרכישה של Windows Vista Ultimate.‏

פורסם
  • מחבר

ברגע שאני אמצא זמן לקרוא את הסכם השימוש ואשיג VISTA 64 BIT אני אבדוק

אם מספר הרשיון יתאים גם לגירסה זו (בהנחה שבהסכם השימוש מותר לעשות זאת). עד כמה שאני זוכר, כשאתה

קונה VISTA ULTIMATE אתה מקבל רישיון ל2 הגירסאות ובהתקנה בוחר איזו גירסה להתקין. אני לא רואה סיבה שכאן

המצב יהיה שונה.

פורסם

לא, זה קורה רק באריזת הRETIAL של ווינוס ויסטה שעולה 1500 ש"ח ומעלה.

פה אתה רק מקבל וזה בדוק עליי 32BIT.

לכן אפשר להזמין דיסק התקנה ללא סיריאל של 64BIT

פורסם
  • מחבר

. ברגע שאני אמצא זמן לקרוא את הסכם השימוש ואשיג VISTA 64 BIT אני אבדוק

אם מספר הרשיון יתאים גם לגירסה זו (בהנחה שבהסכם השימוש מותר לעשות זאת).

יותר מובן?

פורסם

יותר מובן?

ברור

פורסם

100% שאפשר להתקין דרך BOOT ולא רק משדרוג מXP? כי התקשרתי לשם ואמרו שאפשר לשדרג רק מתוך מ. הפעלה XP

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים