עבור לתוכן

בעיית מסכים כחולים מדי פעם -עשיתי ניתוח קובצי מינידמפ

Featured Replies

פורסם

אחרי הניתוח הוא רושם לי שזה כנראה מ HARDWARE ,ראיתי גם קובץ אחר שרשום ntkrnlpa.exe .

מה הסיבות לראשון ומה הסיבות לשני ?הבנתי שהשני זה ככל הנראה בעיה בכרטיס מסך ,או קובץ(דרייבר לא מתאים בVISTA).

ומה זה ה HARDWARE ?יכול להיות שזה נובאה מהכרטיס סמך או משהו ?

פורסם

בשביל לשלול דרייברים תעשה שחזור מערכת לנקודה הכי רחוקה ואז ניקוי דרייברים במצב בטוח.

אם הבעיות ממשיכות תבדוק את תקינות החומרה עצמה (סריקת MEMTEST לתקינות הזכרונות, סריקת MHDD או תוכנת היצרן של הדיסק הקשיח לבדיקת תקינותו, החלפת הכרטיס מסך באופן זמני בכדי לראות אם הבעיות ממשיכות וכו' וכו').

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

היה לי איזה בעיה מקודם ב TDU שהוא היה נתקע באמצתע משחק ,וזה לא קרה כתוצאה מהתחממות ,או בעיה בזיכרון או בהרדיסק ,

התקנתי דרייברים יותר מעודכנים לכרטיס מסך -ולויסטה 32 ביט.

עדיין יש לי את הבעיה ההיא של המסכים הכחולים ,נירא לי זה בעיה של הויסטה או משהו ,וזה קורה רק כאשר אני מתחבר לאינטרנט,מה ניתן לעשות בנידון :s05:

יש לי את העידכונים האחרונים של הויסטה ,בדקתי גם את תקינות הזיכרון והדיסק הקשיח אין בעיה .

*עכשיו בקובץ DUMP רשם לי משהו אחר -NetMotCM.sys ( NetMotCM+2135 )

יש למשהו מושג מה לעשות ?

פורסם

בדקת עם MEMTEST\MHDD ?

אם יש לך מודם USB תנסה לנתק אותו לחלוטין מהמחשב ולהמשיך לעבוד בלעדיו (רק למען הבדיקה).

פורסם
  • מחבר

הרצתי MEMTEST 8 ומשהו שעות ..........MHDD הרצתי איזה שעתיים לא היו שום בעיות .

המודם שלי בעל חיבור USB ,איך אני ינתק אותו ואז אני יתחבר לא הבנתי ?

הבעיה צצה רק כאשר אני מתחבר לרשת ,אולי משהו לא מוגדר אצלי טוב בחייגן :nixweiss:

פורסם

אני לא מכיר הגדרות חייגן שגורמות למסכים כחולים, אם הבעיה קשורה לאינטרנט זה מהמודם USB שלך.

הכוונה היתה שתעבוד בלי אינטרנט כמה ימים בשביל לוודא במאה אחוז שזאת הבעיה, אם אכן מתברר לך שזאת הבעיה אז תחבר מודם כ.רשת (תדרוש מבזק להחליף, אתה לא חייב להיות עם הגועל נפש הזה).

פורסם
  • מחבר

תשמע אני בטוח מאה אחוז .........זה התחיל כאשר התקנתי VISTA 32 ביט ודיברתי אם שירוצת הלקוחות של זהב ,הסבירו לי איך להתקין את החייגן סיפור מהתחת ,ב XP זה משחק ילדים חחח ולא היה בעיות .

יש איזה בעיה לא יודע מזה שני הדברים שם צירפתי תמונה,אבל זה לא משנה אחרי ההתקנה של הויסטה לא היו אותם בכלל ,או שהיה והם היו בסדר ,ובכל זאת היה בעיות .

השגיעה שהוא רשם לי שקשורה ל NETCOM משהו ,קשורה למודם שלי -שמחובר למחשב דרך USB ,מה מומלץ לעשות לעדכן דרייברים או מה ?

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים