עבור לתוכן

מחפש המלצה למסך LCD 22 אינץ' רחב חוץ מDELL שיענה לכל הדרישות . מחיר לא חשוב.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ובכל זאת..

מה אתם אומרים על הדגם הזה L226WTQ LG או הזה L226WT LG ?

פורסם

LG ??? מי מסתכל על LG ????? אתה עושה צחוק מעצמך???? :screwy: :screwy: :screwy:

כאילו מה??

אתה יודע מה קח מטפורה : מכוניות..ככה תמיד יותר קל להסביר ;)

אתה הולך לחנות של פרארי ואתה רוצה לקנות מכונית.הסוכן ממליץ לך על ה F40 ואתה לא ממש מתלהב...והוא אומר לך שהיא נוחה מהירה מאיצה טוב ויש

לה אחיזה טובה..תוכל להרשים הרבה בחורות איתה...

אתה מתרשם מיסתובב סביבה..רואה את ההגה את המושבי עור...את המערכת סטריאו...ואז אתה בא למוכר ביציאת מחץ....

שמע זו מכונית מעולה אבל יש לכם פה סוכנות של פיאט במיקרה??? כי אני לא חושב שאני רוצה משהו כל כך טוב...אני מעדיף את הפונטו..

מוסר השכל - כל הדגמים של המסכים ברמה שאתה מחפש עולים פחות או יותר אותו דבר.הטכנולוגיה והפנלים קצת שונים מחברה לחברה.

סמסונג ודל הם הכי הרבה מדוברים - סימן שאלה החברות הכי משתלמות והכי טובות בתג מחיר נמוך משמע יחס עלות\תועלת מעולה.

228 של דל

226BW של סמסנוג.

LG אין לי מושג על הדגמים שהבאת.אני לא פוסל אבל ה2 המומלצות כבר ידועות כמוצלחות מאד.

אבל שוב יש לך המלצות מאנשים מנוסים אז למה לשבור את הראש??

פורסם
  • מחבר

אז ככה..

226BW של סמסנוג - קראתי עליו קצת ביקורות לא משו... יש לו פנאל פשוט.. וגם יש לו קצת בעיות עם טסטים ורזולוציה לא משו...

יש עוד דגמים רלוונטים?

פורסם

כמה אתה בכלל רוצה להוציא על מסך??

פורסם

ה-22 של DELL מספק את האיכות תמונה הכי יפה במסכי TN לפי מה שהבנתי (כמובן בתקציב של עד 2000 ש"ח)

היו אז ביקורות טובות גם על Viewsonic אבל קשה להתרגל אליו .. (לפי ביקורות)

קיצר אני הלכתי על DELL.. ממליץ גם לך..

פורסם
  • מחבר

מה עוד מומלץ?

פורסם

טוב סליחה. אני רוצה גם מסך שנראה טוב. לא רק מציג טוב.

מפריע לי הרגל המוזרה של DELL והמחיר המטורף שלו..

למה? תדמיין שאלה רגליים חטובות של בחורה חתיכה והבסיס הכסוף זה בקיני סקסי.... :jump:

תחשוב שיש איזה חתיכה מאחורי המסך...

פורסם

כנס לפה: http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=C-Monitor&DB4147=4153&DB55019=138766&DB346073=346074&DB346076=346077

ותראה את החוות דעת של אנשים זה כתוב מתחת לכל מסך..

ותקשיב אני כבר ראיתי את ה-LG רואים ממש טוב, אלה שמגיבים פשוט עושים השוואה בין מסכים.. ובינינו, אין מסך טוב, לכל מסך יש את החסרונות שלו..

אז קח מה זול ואיכותי:

LG

SAMSUNG

DELL

VIEWSONIC

CHIMEI

אלה הכי טובים במסכי ה-22''..

פורסם
  • מחבר

סבבה אורן 12 רק איזה מסך ל LG יש מספר דגמים.. תעשה יותר ספיציפי טוב?

פורסם

LWTQ.. הוא הטוב בסדרה..

פורסם

B007, ערוך את הכותרת ככה שתכיל את התקציב שלך.

פורסם
  • מחבר

אין תקציב אבל..

פורסם

אין תקציב אבל..

תקשיב אני מצטער אבל אני ממש אבל ממש לא יודע מה נסגר איתך.

אמרת אין לך תקציב מוגבל, נתנו לך את המסך הכי טוב שאתה יכול לקנות - 22"רחב של איזו. עכשיו אתה אומר, תנו לי מסכים של LG. ואז מה המסך הכי טוב שוב פעם..... מה אתה מחפש מסך עם שם שכשתגיד לחבר'ה "קנו לי LCD" ויישאלו אותך איזה אז תדע להגיד שם שהם מכירים? לא מבין באמת......

רוצה לקנות המסך הכי טוב בתקביצ "לא מוגבל" - קח את האיזו וסגור עניין.

רוצה להתפשר על מסכים של LG שלא מגיעים לקרסוליים של האיזו הזה.. תהנה, אחרי זה אל תבוא לפה להתלונן על החנות שלא החליפה לך אותו.

פורסם

אין תקציב אבל..

אז תודיע לי כשיהיה. אתה סתם מבזבז את זמנם של האנשים פה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים