פורסם 2008 בפברואר 517 שנים אני מקווה שזה הפורום המתאים. אני לא יודע עם זה קשור לחיבורים של המקלדת או לתוכנה.אז ככה. המקלדת מחוברת בחיבור רגיל (לא usb) יום אחד היא פשוט הפסיקה לפעול. הנורות שלה דלוקות אך אינה מקלידה.הרצתי חיפוש בפורום בנושא ולא מצאתי פתירון לבעיה שלי.ניסיתי לחבר מקלדת לusb וגם היא לא עבדה. מה גם שהעכבר לא עובד בחיבור הרגיל שלו. אבל בחיבור לusb בעזרת מתאם הוא עובד.מה אתם מציעים לעשות? אפשרות אחרונה זה פירמוט.
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים מחבר איך בודקים את האפשרות הזו?אשמח עם תפרט במדויק איך נכנסים לביוס ואיך להמשיך משם
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים כדי להיכנס לביוס בדר"כ צריך ללחוץ עלDEL מתי שהמחשב עושה BOOT , אז תשתמש בחצים כדי לבדוק את המקלדת . למטה יהיו כתובים לך באיזה מקשים אפשר להשתמש או לצאת מהביוס
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים מחבר אם היא לא עובדת גם בביוס אז פירמוט לא יעזור.מה הכוונה עם היא לא עובדת בביוס?אתה מתכוון עם היא לא מוגדרת?
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים אמרת שפירמוט זה הפתרון הבא שלךאז אמרתי שאם המקלדת לא עובדת גם בחלון ההגדרות של הביוס (או לא נכנסת לחלון ההגדרות של הביוס), אז פירמוט לא יעזור.שים לב שזה תופס רק על חיבור ב PS2 ולא USB כי יש לוחות אם שבברירת מחדל שלהם לא מפעילים את המקלדות USB ישר בבוט (לפני שמערכת ההפעלה עולה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.