עבור לתוכן

בעיית FLASH בדפדפן FIREFOX

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים.

התקנתי FF במחשב חדש. הדפדפן טוען שאין פלאש מותקן. הבעייה היא שהפלאש כן מותקן במחשב (ה IE7 הכל עובד תקין). ניסיתי "לזרום" עם טענת הדפדפן ולתת לו להוריד את התוסף לבד (לחצתי על ה INSTALL PLUGIN, הוא ניסה להתחיל התקנה/הורדה אך נכשל). גם גישת ה"בו נוריד את זה ישירות מהאתר של ADOBE" לא עובדת. לחיצה על DOWNLOAD NOW באתר שלהם לא ממש מורידה שום דבר. מה עושים?

פורסם
  • מחבר

שלום אנשים.

הבעייה היא שהפלאש כן מותקן במחשב (ה IE7 הכל עובד תקין).

כבר הורדתי את הקובץ STANDALONE והתקנתי אותו (אמרתי שהוא כבר מותקן - לא?), הבעיה שה FF עדיין טוען שאין פלאש.

פורסם

כנס לTOOLS

OPTIONS

CONTENT

בFILE TYPES - תלחץ על MANAGE

תחפש SWF ותלחץ על CHANGE ACTION ואז תבחר את התוכנה לפתיחת קבצי פלאש.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי - אין SWF בכלל היכן שציינת.

פורסם

תראה , הורדה מהאתר של ADOBE לא עבד לך ? להוריד אוטומטית ע"י הדפדפן נכשל ? לIE זה עבד ?

אז מה שאתה צריך להוריד זה

בגלל שזה ^ לFF ולא לIE , זה בנפרד .

תוריד , תתקין ותראה .

פורסם
  • מחבר

עובד - רב תודות :xyxthumbs:

פורסם

סתם שאלה פותח הת'רד...

אני עובד עם הפיירפוקס בגלל שאין לו את פלאש שמאפשר לכל הפרסומות המציקות לקפוץ לי מול הפנים :pissed: :pissed:

אז למה אתה התקנת את התוסף הזה??.כל היופי בשועל זה שהוא מסנן את מבול הפרסומות שיש לך ברשת והפלש פשוט הופך אותו לזהה כמו

האקספלורר..אני ממש לא מבין אותך.

פורסם
  • מחבר

כן? ואיך אתה מצפה בדיוק לגלוש באתרים כדוגמאת YOUTUBE ועוד עשרות אחרים ללא FLASH? :kopfpatsch:

מתקינים פלאש ואח"כ מתקינים ADBLOCK. פשוט.

פורסם

אני מתחכם ;D ;D ;D ;D ;D

אני מתקין תוסף חמוד שניקרא IE TAB.שאני רוצה לגלוש בטיוב אני עושה שינוי צורה ו"ומרמה" את האתר וכאילו יש לי אקספלורר.שאני יוצא מהאתר

אני שוב עושה שינוי צורה וחוזר לפיירפוקס.

פורסם

IE Tab לא "מרמה" את האתר.

IE Tab הוא פשוט חלון של אקספלורר בתוך פיירפוקס.

פורסם

ברור.

זה עדיף על פלש קבוע.יש הרבה אתרים מבוססי פלש שבלי זה אי אפשר להכנס אליהם.מצד שני אם אתה ניכנס עם פלש לוואלה תפוז YNET

כל שלל האתרי חדשות הישראלים אתה מותקף בפרסומות שמעקבות על עליית האתר עצמו.ואם יש לך מחשב חלש כמו אתלון XP ולא דואל קור בכלל

אין מה לדבר..הפיירפוקס חוסם את זה כליל.הטאב הזה נועד למיקרים כאלה.האתרים האלה חוצפנים מדרגה ראשונה.וזה לא חדש.לכן לא ברור למה הוא

כל כך רצה את הפלש ולא לקחת את ה IE TAB.כי במיקרה הזה אין הרבה הבדל בין שני הדפדפנים לפחות לא מהמבט שלי.

פורסם

פיירפוקס לא חוסם כלום. הוא לא מסוגל להציג את זה כי לא התקנת פלאש.

באותה מידה אם לא היית מתקין פלאש על IE, גם הוא היה "חוסם את זה".

(רוצה לעשות ניסוי? תיכנס ב-IE ל-Tools > manage add-ons ותעשה disable ל-Shockwave Flash. תראה איזה קסם - פלאש לא פועל יותר)

הפתרון החכם הוא כמו ש-Huber ציין, להשתמש בפלאש יחד עם Adblock (אני אישית נגד הרעיון של Adblock - אני פשוט נמנע מלהיכנס לאתרים עם יותר מדי פרסומות).

IE-Tab נועד לאתרים שנבנו לא לפי התקן, ולכן הם לא עובדים טוב בפיירפוקס. בעתיד (הלא רחוק, בתקווה) לא יהיה צורך יותר ב-IE Tab.

פורסם

ידידי היקר אתה צודק.

אבל מה לעשות עדיין רוב בוני האתרים רוקדים לפי החליל של MS.אני עם ה FF עוד מגרסת 0.1.שעוד הייתי עם חלונות 2000.ואני נאמן לו כבר שנים.

לאט לאט לאט ניראה שיפור כי היום ראיתי מיקרה הפוך אתר שאתה לא יכול להכנס עם אקספלורר אבל יכול להכנס עם FF.מיקרה הפוך משעשע ביותר :).

פורסם

זה כמובן כי ב-IE יש באגים (היה אתר שהיו בו כמה עשרות דפים שלא עובדים ב-IE וכן עובדים ב-FF, אני לא זוכר כרגע מהו).

ו"רוב בוני האתרים" כבר מזמן לא נכון. היום מדובר כבר במיעוט מאוד קטן (של אתרים בחו"ל, אתרים ישראלים זה כבר משהו אחר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים