פורסם 2003 באפריל 1922 שנים הייתי מעוניין לקחת את הקורס של CCNA של סיסקו....מישהו פה יודע איפה יש להם קורסים כאלה בארץ? או לאיפה אני יכול להתקשר.....?
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים אני עשיתי את הקורס הזה דרך התיכון שלמדתי בו.זה ממש יפה וקל (אם זה הכיוון שאתה מתעניין בו)נראה לי שיש אותו במכללת סיוון אבל לא בטוח ואני חושב זה די יקר.זה 4 סמסטרים שבכל סמסטי אמה לומד מתוך מן אתר כזה שסיסקו עשו (זה באנגלית)ואחרי כל כמה פרקים את נבחן עליהם באינטרנט ומקתל תוצאות ישר בסוף המבחן.צריך עוד פרטים?
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים מחבר כן אני יודע מה זהעשיתי את הסימסטר הראשון בארה"ב וקיבלתי שם 100 עגול ותעודת מצטיין ;Dאני צריך מידע על איפה אני יכול להשלים את הקורס הזה או לאיפה אני צריך להתקשר כדי להגיש הצעה להביא את הקורס הזה לתיכון שלי....
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים אני עשיתי את הקורס הזה דרך התיכון שלמדתי בו.זה ממש יפה וקל (אם זה הכיוון שאתה מתעניין בו)נראה לי שיש אותו במכללת סיוון אבל לא בטוח ואני חושב זה די יקר.זה 4 סמסטרים שבכל סמסטי אמה לומד מתוך מן אתר כזה שסיסקו עשו (זה באנגלית)ואחרי כל כמה פרקים את נבחן עליהם באינטרנט ומקתל תוצאות ישר בסוף המבחן.צריך עוד פרטים?אותי מעניין איך עשית את זה דרך התיכון - אתה שלמת על הקורס או הבית ספר? איך הגעת לזה? איזה מגמה?בקיצור- איך גם אני יכול ;D
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים מה זה ייתן לך בתיכון?כמו שאמרתי את המבחן הסופי אם אני זוכר עשינו במכלת סיוון בירושלים
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים שמע, אני מניח שאתה עשית את זה עקב עניין (תעודת CCNA נחשבת במשהו? כמו תעודות של קורסים של מיקרוסופט או משהו?)samething here
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים עשיתי את זה בתיכון בתור מגמה ראשית זה היה לפני שנה וחצי בערךבכיתה יא' עשיתי את סמסטר 1 ו 2 ובכיתה יב' עשיתי את סמסטר 3 ו 4זה נחשב לי בתור 5 יחידות ולא שילמתי על זה כלום חוץ מהמבחן הסופי לתעודה וגם בזה קיבלנו מילגה.אני זוכר שלשכבה מתחתינו גם ניסו לעשות אבל כבר לא יחשיבו את זה בתור מגמה.אם גם אתה רוצה לברר בתיכון אם הם מקושרים עם הפרוייקט הזה של סיסקו.אצלנו המורים יצאו להשתלמות שנה לפני זה כדי שהם יוסמכו כמורים.
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים מחבר שמעתי שמלמדים את זה בחינם בכמה תיכונים בארץ אז במקום לשלם על זה מלא כסף אז אני רוצה לצלצל למישהו ולהפעיל את הקשרים של אבא שלי ושיביאו את הקורס לתיכון שלי ואז אני יילמד את זה בחינם ויקבל את התעודה הנחשקת אז מישהו יודע לאיפה אני צריך לצלצל?
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים זה לא מחשב כתואר של אוניברסיטה, אבל אם אתה מתכנן לעבוד בזה זה בהחלט יכול לעזור, לומדים בזה הרבה דברים על רשתות
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים מחבר כן גם אני מאוד ממליץ על הקורס הזה כהתחלה בעסק הזהאותי זה מאוד עניין ובגלל הקורס הזה אני רוצה לעסוק בזה או בדברים קשורים בעתיד
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים גם אני.ניסתי עכשיו ללמוד ב יג' הנדסת תכנה והתברר לי שזה לא בשבילי אז אני יעבור לרשתות זה ממש כיף ותמיד מתחדש ומתעדכן.אני מקווה גם לעסוק בזה עכשיו בצבא ואח"כ לעבוד בזה
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים עשיתי את זה בתיכון בתור מגמה ראשית זה היה לפני שנה וחצי בערך בכיתה יא' עשיתי את סמסטר 1 ו 2 ובכיתה יב' עשיתי את סמסטר 3 ו 4 זה נחשב לי בתור 5 יחידות ולא שילמתי על זה כלום חוץ מהמבחן הסופי לתעודה וגם בזה קיבלנו מילגה. אני זוכר שלשכבה מתחתינו גם ניסו לעשות אבל כבר לא יחשיבו את זה בתור מגמה. אם גם אתה רוצה לברר בתיכון אם הם מקושרים עם הפרוייקט הזה של סיסקו. אצלנו המורים יצאו להשתלמות שנה לפני זה כדי שהם יוסמכו כמורים. :o ועל זה נאמר דבר "בן זונה!" אני נמצא במגמת טכ"מ, ואין אצלנו דבר כזה. לא ידעתי שבכלל קיים דבר כזה בתיכונים בארץ, או קורסים "חיצוניים" שנחשבים כיחידות לימוד... man... that could have been some good shit
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.