פורסם 2008 בפברואר 417 שנים כשאני מנסה להעלות את המחשב במצב רגיל וגם במצב הנורמלי האחרון הידוע המחשב חושב קצת ועוד לפני שהוא מעלה את חלונות הוא נותן פתאום מסך כחול שרשום בוstop:c000035 (unable to locate component) qthis application has failed to start because USER.DLL was not found. re installing this application may fix the problem אני לא בטוח שיש קשר אבל בפעם האחרונה שהמחשב עבד קספרסקי זיהה וירוס והמליץ לי למחוק (לא זוכר תשם של הוירוס) וכנראה בגלל שהוא לא הצליח למחוק הוא המליץ למחוק שוינדוס מתחיל מחדש ואז אחרי כמה דקות עשיתי הפעלה מחדש והמחשב נתן לי את המסך הכחול והוא לא עולה יותר. כנראה שזה מחק איזה קובץ חיוני השאלה איך אני משחזר את הסיפור הזה? עזרה בבקשה זה מחשב של עבודה שאני זקוק לו עובד בדחיפות!! תודה רבה !! אגב וינדוס XP
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים תנסה אולי לקחת את ההארד דיסק למחשב אחר שיש בו אנטי וירוס מעודכן וטוב...ולסרוק את הכונן שלך ולנקות את הוירוס....ואם הוא ימחק קבצים חיוניים של הווינדוס תוכל לעשות rapair להתקנה של הווינדוס...זה מה שעולה לי בראש כרגע
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים תכניס את הדיסק של הוינדוס שים את הCD-ROM שיעלה ראשון תיכנס להתקנה של וינדוס דרך הביוס ושם תראה אפשרות לשיחזור על ידי ליחצה על R[br]פורסם בתאריך: 5.02.2008 בשעה 13:43:57או שתיכנס לSAFE MODE ע"י לחיצה על F8 תכניס את הדיסק של הוינדוס כשאתה בSAFE MODEתעשה start...run...sfc /scannow
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים קרא את חוקי הפורום וערוך את הכותרת בהתאםעריכת הכותרת מתבצעת ע"י עריכת ההודעה הראשית בדיון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.