עבור לתוכן

המחשב לא עולה עזרה דחוף בבקשה

Featured Replies

פורסם

כשאני מנסה להעלות את המחשב במצב רגיל וגם במצב הנורמלי האחרון הידוע המחשב חושב קצת ועוד לפני שהוא מעלה את חלונות הוא נותן פתאום מסך כחול שרשום בו

stop:c000035 (unable to locate component) q

this application has failed to start because USER.DLL was not found. re installing this application may fix the problem

אני לא בטוח שיש קשר אבל בפעם האחרונה שהמחשב עבד קספרסקי זיהה וירוס והמליץ לי למחוק (לא זוכר תשם של הוירוס) וכנראה בגלל שהוא לא הצליח למחוק הוא המליץ למחוק שוינדוס מתחיל מחדש ואז אחרי כמה דקות עשיתי הפעלה מחדש והמחשב נתן לי את המסך הכחול והוא לא עולה יותר. כנראה שזה מחק איזה קובץ חיוני השאלה איך אני משחזר את הסיפור הזה? עזרה בבקשה זה מחשב של עבודה שאני זקוק לו עובד בדחיפות!! תודה רבה !! אגב וינדוס XP

פורסם

תנסה אולי לקחת את ההארד דיסק למחשב אחר שיש בו אנטי וירוס מעודכן וטוב...ולסרוק את הכונן שלך ולנקות את הוירוס....

ואם הוא ימחק קבצים חיוניים של הווינדוס תוכל לעשות rapair להתקנה של הווינדוס...זה מה שעולה לי בראש כרגע

פורסם

תכניס את הדיסק של הוינדוס שים את הCD-ROM שיעלה ראשון תיכנס להתקנה של וינדוס דרך הביוס ושם תראה אפשרות לשיחזור על ידי ליחצה על R[br]פורסם בתאריך: 5.02.2008 בשעה 13:43:57

או שתיכנס לSAFE MODE ע"י לחיצה על F8 תכניס את הדיסק של הוינדוס כשאתה בSAFE MODE

תעשה start...run...sfc /scannow

פורסם
  • מחבר

המחשב לא עולה ב SAFE MODE

פורסם

קרא את חוקי הפורום וערוך את הכותרת בהתאם

עריכת הכותרת מתבצעת ע"י עריכת ההודעה הראשית בדיון.

פורסם

תכניס את הCD של הוינדוס ותיכנס לRECOVERY CONSOLE

תכתוב CHKDSK /P /R

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים